Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy hosszú idő után (évek) újra találkoztál korábbi szexpartnerrel, szeretővel?
Figyelt kérdés
Szóval olyannal akivel összejártatok és aztán megszakadt és egy több éves kihagyás után lett egy újabb tali? Vagy egy nagyon fiatalkori parnerrel egy későbbi életszakaszban
Milyen élmény volt? Nem volt fura?
2023. febr. 25. 11:04
1/5 anonim válasza:
Igen. Több ilyen is volt. Nem volt fura. Inkább izgalmas, hogy visszatért.:)
3/5 anonim válasza:
Két hete találkoztam azzal a nős sráccal,aki három évig a diszkrét barátom volt.
Szomorú és megkeseredett ember lett,egy házsártos,kövér feleséggel volt a Westendben vásárolni.Ilyen szomorú embert régen láttam.Mikor összenéztem vele,még szomorúbb lett. Én is...
Ő egy szar kapcsolatban, én magányosan. Szuper.
Ffi
4/5 sandrisbp válasza:
Volt, nem is eggyel. És többször újra lett is valami, de az már nem volt tartós, csak kihasználtuk, hogy valami újra egymás útjába sodort bennünket. Nosztalgia-szex.
5/5 anonim válasza:
#4es velem is ez szokott történni általában ha találkozok olyannal akit már láttam meztelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!