Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is "túl szigorúan" ítélem meg a dolgot?
Sziasztok!
28/F vagyok. Tegnap inni voltunk a barátaimmal fiúk lányok vegyesen. Jött a csapatba két új lány, és az este folyamán szóba került a szerelmi élet. Ennek kapcsán egyikük mondta, hogy ò heteronak vallja magát, de hogy egyszer csókolózott egy lánnyal, amit élvezett, de csak ennyi volt. És mondta, hogy a legutóbbi randipartnerének a negyedik randin ezt elmondta, a srác meg erre kiszállt, hogy nem haragszik, mert biszexuálisokkal nem kezd, épp elég a férfiakkal harcolni egy nőért, nincs energiája még a nőkkel is harcolni egy nőért. Szerinte csak az a hetero, aki csak a különböző neművel képes bármilyen szexuális cselekményt élvezni. Ha azonos neművel való szexuális cselekmenytől nem irtózol, akkor legalább biszex vagy.
Én is így gondolom. Hozzátéve, semmi bajom a biszexekkel és a homoszexuálisokkal, de én férfiként még a gondolatától is irtózom annak, hogy ajár csak megcsókoljak egy másik férfit. De aki ezt élvezi, egészségére.
Én inkább a csajjal értek egyet, bár az érvelésével nem teljesen. Korábban teljesen a te álláspontodon voltam, mindig a üres bullshitnek gondoltam a "nem vagyok lezbi, csak kíváncsi" mondatokat. De még jobban kiröhögtem a koleszban együtt hokizó, magukat 100% heteronak valló fickókat.
Azóta ezt kicsit újragondoltam.
Szerintem a biszexuális ember az, aki kívánja a saját nemét is. Szexuális örömöt lehet úgy is okozni egymásnak, hogy amúgy a másik fél számodra teljesen aszexuális. Mint egy szexuális segédeszköz. A szexuális tevékenységhez nem szükséges az, hogy te vonzalmat érezz a másik felé. Elég, ha nem undorodsz tőle.
A feleségem teljesen aszexuális a nőkkel szemben. Ettől függetlenül semmilyen problémát nem okoz neki, hogy mondjuk túra után átfésülje a barátnője intim szőrzetét kullancsokat keresve, vagy éppen megfejje a mellüket szoptatáskor, oktató célzattal. Ilyeneket én meg nem tennék egyetlen haverommal sem.
Az asszonyban nulla a biszexuális indíttatás, mégsem tartom kizártnak, hogy ha nagyon szépen megkérnék, poénból beleférne az asszonynak egy csók, vagy erotikus masszázst csináljon egy másik nőnek. Lehet, hogy jól is szórakozna közben, de ettől még nem lesz biszexuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!