Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Tetszik egy baratom haver baratnöje viszont nem tudom a nevet es sehogy nem tudom kideriteni.
haverommal eleg jo a viszonyunk sokszor talalkozunk es együtt vagyunk, viszont mikor kerdeztem hogy mi a neve a lanynak nem akarta elarulni. sokat faggattam emiatt mar es tegnap aztmondta hogy ha kiverem neki vagy segitek neki megadja.Elöször meglepödtem hogy ilyesmit akar es akkor nem mentem bele, most viszont el gondolkodtam rajta hogy meg tegyem e neki.Szerintetek mi lenne a jo döntes?
F
Szerintem ha nem vagy meleg , akkor ki deríted a haverod segítsége nélkül.
De amúgy legyél gerinces szerintem és próbálj olyan lányt keresni , aki szingli , és ne mástól csábítsad el , mert gondolom fordított esetben , neked sem tetszene ha valaki más csapná le a kezedről a barátnődet .
Ahogy fent is írják, döntsd el hogy meleg/biszex vagy-e. Amúgy ha megadja a kontaktját még nem vagy előrébb, attól még egyáltalán nem biztos hogy be fogsz jönni a csajnak.
A haverod meg egy f.szkalap, aki a helyett hogy segítene mindenféle feltételeket támaszt. Ennyi erővel azt is mondhatná adj neki 10 ruppót csak akkor mondja meg. Ha valamiben segítséget kér majd tőled akkor te is így állj majd hozzá a dologhoz.
Miért nem árulja el?
Nézd meg ismerősrit fb-n, instán, stb.
Üdv a 21.században
...és milyen szép lesz amikor majd a csaj (ha össze jöttök) megkérdi :hogyan találtál rám?
Te: Kivertem a nevedért a haverunk f...szát...
5, nyilvan ez volt az elsö amit probaltam, nem jött össze.
Nem latszanak az ismerösei se haveromnak
Hát ettől a választol meg máris okádnom kellett!
#6 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!