Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fedeztétek fel, biszexek vagytok? Fiúk és Lányok
Teljesen magával ragadott egy lány. Napi szinten beszélünk, bár ő nem tudja hogy tetszik nekem.
24L
Egyik nyaralason törtent strandolasnal, haverommal elmentünk atöltözni es mindkettönknek felallt közbe.
Nagyon kanosak voltunk erre haverom megkerdezte hogy nem e segitenek neki kiverni.
En meg bele mentem.
Nem egy felfedezés volt, hanem egy folyamat része, hogy a fiúk ugyanolyan izgatóan hatnak rám, mint a lányok. Ezt gyerekfejjel még nem értettem, hisz nem lehetek meleg, ha a lányok (is) izgatnak... De akkor vajon miért izgulok fel fiúktól is? Ezt sokáig nem tudtam megválaszolni magamnak. Előbb birtokolni kellet az információt, hogy bizony vannak olyanok is, akik egyszerre mindkét nemhez vonzódnak. Miután ennek létezését megtudtam, kezdett csak körvonalazódni, hogy ezek közé tartozom.
Az identitásom "felfedezése" hogy a szavaiddal éljek, később történt mint az első szexuális kalandocskáim más fiúkkal.
Engem már 10 évesen izgatott, hogy más fiúnak milyen lehet meg megfogni!
Aztán táborokba több fiúval is volt ez az!
Sok lánnyal is!
De kapcsolatot csak lánnyal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!