Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más bi srácoknál is van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más bi srácoknál is van olyan hogy amikor lányt dugtok csak úgy tudtok elélvezni hogy közben arra gondoltok hogy férfival szexeltek?

Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 05:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szokott hogy azt képzelem hogy közben engem is dugnak
2023. jan. 31. 06:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen,volt már rá példa. Szerencsém volt egy olyan lánnyal,aki meglehetősen fiús volt testileg,így adott egy nagy adag pluszt.
2023. jan. 31. 06:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen vagy vmi pervi vágyamra
2023. jan. 31. 08:22
 4/5 sandrisbp ***** válasza:
igen, sokszor
2023. febr. 6. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az élvezés nem attól függ hogy lány vagy fiú akivel épp szexelek. Amikor lánnyal vagyok akkor inkább romantikusabbak a gondolataim közben, amikor fiúval akkor inkább a szex testisége ami elviszi a történetet az élvezésig. Ugyanakkor volt már olyan nem egyszer, hogy zavaró okok miatt félbeszakadt a menet. >>>> külső: recsegett / nyikorgott az ágy, és aggódtam, hogy ki mit gondol... >>>belső: a partner elkezdett nyafogni valamin, hogy neki valami nem jó...

Nem állítom, hogy néha nem vonatkoztatok el, és "csalok" közben más személyre gondolva "hergelem" magam, de nem törvényszerű, sőt azt is mondhatom, hogy nem jellemző hogy lánnyal szexelve fiúra kell gondolnom, hogy elélvezzek.

Ha már a többség által kevésbé elfogadott, hogy fiúként fiúkkal is gerjedek, azt tartom, hogy legalább én élvezem, hogy az emberiség 90%-val tudok szexelni. :)

2023. febr. 7. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!