Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak kipróbálni szeretném, jó ötlet a társkereső oldal?
Figyelt kérdés
Hetero kapcsolataim voltak mindig, heteronak is érzem magam, de van egy dolog amiről évek óta fantáziálok. Egy fiatal fiút szájjal kielégíteni! Jó ötlet ehhez partnert keresni meleg társkereső oldalakon?2023. jan. 26. 12:27
2/11 A kérdező kommentje:
1. Hogyan fogalmaztad meg a vágyadat az oldalon. Mert hát kapcsolatot nem szeretnék, de az társkereső oldal.
2023. jan. 26. 12:30
3/11 anonim válasza:
Csak akkor, ha már tényleg teljesen elhatároztad és biztos bele is mész a találkozóba, különben sokan mindenféle kamu személynek fognak elhordani.
4/11 A kérdező kommentje:
3. Ha megvan a vonzalom, akkor mennék biztosan.
2023. jan. 26. 13:02
5/11 anonim válasza:
Csakis akkor menj bele, ha szimpi a srác.
Amúgy innen is kaphatsz ajánlkozókat.
A társkereső oldalak nem azt jelentik, hogy ott csak olyanok vannak fent, akik párt, élettársat keresnek. Sokan alkalmit csak.
Írd le, amit a kérdésednél is leírtál.
6/11 anonim válasza:
Szerintem innen is lesz jelentkező. Próbálgatnék én is dolgokat, de én már nem vagyok annyira fiatal.
7/11 anonim válasza:
Hát az a baj, hogy a fiatal 20 alatti srácok nagyon válogatósak azt nem találsz könnyen... HA akarod amúgy engem simán... :D De én 29 vagyok.
8/11 anonim válasza:
Letöltöd a Grindert
Valami felcsigázó képet feltöltesz
Nevednek beírod: szopnék
Bemutatkozóban odírod
Mire vágysz.
Ez az oldal szexpartner kereső. Lenne valójában.
Idősebb fiatalabbat szopjon, az elég nehéz feladat lesz.
Idősebbet szeretnél szopni az könnyebben kivitelezhető.
Legyen helyed
Vagy autód
9/11 anonim válasza:
Lehet nem is kell keresned mert innen is lesznek. Ha bárkit érdekel akkor írjon nyugodtan, részleteket megbeszéljük.
23f 180/80
10/11 anonim válasza:
Grinder, ROMEO, de ezek csak a sablon húspuiacok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!