Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk akik meg nem voltam fiúval ?
Figyelt kérdés
Mi az ami számotokra “akadályt” okoz hogy kipróbáljatok fiúval?2023. jan. 25. 17:27
1/16 anonim válasza:
Hát egyszerűen az, hogy találjak egy olyan srácot akivel ezt ki tudjam próbálni.
2/16 anonim válasza:
Hol laksz, hogy nem találsz? Vagy nem is keresel?
3/16 anonim válasza:
Főleg az, hogy mikor akarom nem találok senkit. Mire találok már nem akarom mert napokig nem haladunk... Nálam 3-4 napig van kedv...
4/16 anonim válasza:
Az hogy semmi kedvem fiú létemre f***szt szopni
6/16 anonim válasza:
Nem találok olyan partnert aki elfogadja hogy csak adni akarok viszonzás nélkül.
Félek mivel ha elélvezek elmegy a kedv ezért csak adni akarok első alkalommal.
7/16 anonim válasza:
Pedig azért Pesten nagyon sokan lennének benne ilyen kalandokba 😅
8/16 anonim válasza:
Nem kell úgy hasra esni Pesttől. Nagy város, ez igaz.Sok a lehetőség,ez is igaz.
De rengeteg a kamus is,ez még inkább igaz.
9/16 anonim válasza:
Nagyon gáz lenne ha kiderülne, olyan helyen dolgozom + azt sem tudom hogy tényleg az vagyok -e, szóval ezért nem igazán mertem soha kipróbálni, csak rövid fellángolás volt mindig, bár még csak 25 vagyok.
10/16 anonim válasza:
Én csak alkalmit keresnék nem barátot, de félek a nemi fertőzésektől
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!