Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogy beszéltek a szexről ismerkedéskor?
20 éves nő vagyok, és még nem volt kapcsolatom, csók volt a max. Ismerkedéskor mindig feljön a szex, és vagy azt gondolják, hogy szexmániás vagyok, vagy hogy prűd. Igazából elég sokminden érdekel, és ha valakivel erről eleinte beszélek, és elmondok őszintén pár dolgot, akkor másról nem is tudnak beszélni, és úgy érzem nem úgy tekintenek rám, ahogy én azt szeretném. Ha viszont próbálok más témáról beszélni, akkor észrevehető, hogy már nem érdekli már őket a beszélgetés. Bármi tipp, hogy ezt hogy lehet kiküszöbölni? Szerintem ez az egyik, amin félre szokott menni az ismerkedés.
Azért van amúgy biszek kategóriában, mert az vagyok, csak a nőkkel való ismerkedésben még sajnos semmi tapasztalatom nincs. Csak bulikban csókolóztam nőkkel is.
Köszönöm, ha válaszolsz!
Szerintem nyugodtan mondd meg, hogy a részleteket később szeretnéd megbeszélni. Nagy vonalakban szóba kerülhet, de nem hiszem, hogy ez téma kéne hogy legyen az elején. Aki erőlteti, annak nem te vagy fontos.
Olyan dolgokat lehet ilyenkor elmondani, hogy ki bi, vagy teljesen leszbikus, meg a szélsőségeket, amit fontos megemlíteni. Pl te maximum 2 havonta kívánod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!