Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem csak akkor biszexualitás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem csak akkor biszexualitás a vágy ha maga a férfi izgat?

Figyelt kérdés

Izgat a gondolat, hogy fiút alázzak. Azonban az tetszik benne, hogy vékony nem kifejezetten férfias férfiként lehetek én az aki olyat tesz egy nála nyílván erősebb fiúval amit sose tenne meg egy fiú. Mármint én pl tuti sose kapnám be másét. Sose hagynám, hogy szóban alázzon vagy pofozzon. Főleg nem nő előtt. (Ez már a csúcs lenne amúgy)

Szóval ez biszexuális vágy lenne? Amúgy még semmi se volt még. Csak fantázia, de mikor valakinek leírtam közölte bi vagyok. De nem! Csajok izgatnak. Ebben az egészben a hatalmam izgat.

2023. jan. 24. 07:47
 1/4 anonim ***** válasza:

"Izgat a gondolat hogy fiút...."

Ha szexuálisan izgat abban van némi bi hajlam. Szerintem semmi baj nincs ezzel.

2023. jan. 24. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Hatalomvágy ez inkább szerintem.
2023. jan. 24. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy ilyen fiúnak lennék szolgája.
2023. jan. 24. 09:31
 4/4 A kérdező kommentje:
:( Reméltem valami hasznos választ
2023. jan. 24. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!