Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan közeledjek hozzá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek hozzá?

Figyelt kérdés

Az osztályban van egy meleg srác. Tök normális, rendes és tetszik nekem. Onnan tudom, hogy meleg, hogy pár hónapja kénytelen volt nyíltan felvállalni, mert kiderült róla. (Szerelmes lett egy másik osztálytársunkba, akit melegnek hitt, de nem volt az. Az illető megkérdezte, hogy meleg-e? Neki bevallotta, onnantól meg nem volt titok többé.) A többiek meglepően normálisan viszonyulnak hozzá. Még az is, akivel próbálkozott. Elfogadták melegnek. Nem szívatják vele, nem gúnyolják. Persze időnként kap poénos beszólásokat, de nem bántóakat. Én biszexnek érzem magam és szeretnék összejönni vele. Fiús tapasztalatom nulla. (Lányokkal egy kevés van.)

Igyekszem kedvesnek lenni. Sokat mosolygok rá. Olyankor visszamosolyog. Én szoktam vele beszélgetni legtöbbet. Nekem azt mesélte, utólag úgy van vele, jobb hogy kiderült róla. Már nem bánja, hogy tudják, hogy meleg, inkább még örül is neki. Tudomásom szerint, neki sem volt még fiúja soha. Legalábbis amikor erről puhatolóztam (nem mertem nyíltan kérdezni) akkor erre utaló válaszokat adott.

Úgy érzem kedveli a társaságomat, de semmi jelét nem adja, hogy vonzódna hozzám. Arra gondolok, talán csak nem akar befürödni, még egy osztálytárssal? Hogy adjam a tudtára, hogy én örömmel összejönnék vele, ha ő is szeretné? Persze ha lehetséges akkor úgy, hogy ne tudja meg az osztály. De ha nincs mód titokban, talán még nyíltan is szeretném.

2023. jan. 24. 07:14
 1/4 StevenUp ***** válasza:
100%
Próbálj meg beszélgetni vele. Menj oda, kérdezd valami sulis dologról, kérj tőle segítséget. Nem kell egyből Ajtóstul rontani a házba. Építs fel először egy baráti szintű kommunikációs hidat köztetek. Keress vele közös témát és közös érdeklődési kört. Az udvarlás, az ismerkedés fázis attól még nem változik nagyban, hogy milyen neműnek udvarolsz. Max nem viszel virágot neki.
2023. jan. 24. 07:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Rendes es kedves fiunak tunik a srac. Szerintem ezt a mosolygast meg ilyesmit hagyd es legyel vele konkret.

Mondd el hogy mit erzel vele viszont azt is h nem erzed keszen arra magad hogy ugyanugy megtudjak az emberek. Biztos vagyok benne h ezt az erzest csak egy meleg tudja milyen es nem fogja tovabbadni. Titokban kiporbalhatod vele milyen fiuval lenne, lehet ossze is jottok.

Go ahead

2023. jan. 24. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Közös programok.

Találkozáskor ölelés.

Hosszabb, lágyabb kézfogás.

Dicsérni a stílusát, ruháját, haját.

2023. jan. 24. 09:24
 4/4 sandrisbp ***** válasza:
53%
Szerintem annyit nyugodtam megkockáztathatsz, hogy azt mondod neki, te még nem igazán tudod a szexuális orientációdat, de ahoz, hogy biztos legyél benne, azt hiszed, ki kéne próbálnod fiúval is meg lánnyal is. És megkérdezheted, nem segítene-e neked ebben? :) Persze, ha komoly érzelmeid vannak iránta, lehet, hogy nem ez a legjobb út... de ez legalább nem lyan, mint egy kéretlen szerelmi vallomás.
2023. jan. 25. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!