Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg lehet bízni egy 18 körüli srácban?
Figyelt kérdés
Bi vagyok
Senki mem tudja rolam.
De beszelgetek egy sraccal snapen, kulduk kepeket arc nelkul meg ilyenek
Vegzos gimnaziumos amugy es azt akarja hogy talizzunk, közös verés, esetleg oral stb.
De nem tudom megbízzak-e benne…
Én 20 vagyok amugy
2023. jan. 23. 16:48
1/8 anonim válasza:
Ezt mi sem tudhatjuk de próbáld ki.
2/8 anonim válasza:
milyen értelemben akarsz bízni benne? hogy felfed mások előtt? Vagy, hogy homófób-e és nem veri ki a szart belőled? Egyébként a kérdésed teljesen nonszensz, kb. olyan, mintha azt kérdeznéd egy 18 éves srác feltud-e emelni 50kg súlyt.
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy felfedni előtte ki vagyok, egy varosban lakunk és felek hogy elpletykálná vagy ilyesmi
De kozbe meg nagyon vágyok rá, mert nem volt meg semmi fiukkal ő meg annyira jol néz ki…
Amugy én 20 vagyok
2023. jan. 23. 16:57
5/8 anonim válasza:
Ha neked fontos, hogy inkognitóban maradjon, hogy a faszokat is szereted, akkor szerintem ne kockáztass, mert egy zsákürítés nem ér meg annyi vívódást, amit ő lavinaként rád tud zúdítani.
6/8 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy nahyon vagyok rá, mármint a testem meg ugy mindenem, de ha belegondolok mit tudna okozni ha kiderül akkor meg nagyon nem szeretném.
Olyan nehéz
2023. jan. 23. 17:13
7/8 anonim válasza:
Valószínűleg ő is titkolja, akkor miért beszélné ki?
8/8 anonim válasza:
Most titkolja de lehet hogy pár év és nem. De ha így lesz se reklámozza majd szerintem. Ha normális! De amúgy ha Pesten jársz szívesen benne vagyok én is veled ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!