Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen érzés volt először megfogni egy másik lány mellét?
Figyelt kérdés
Tapintásra miben volt más,mint a sajátotok?
Miket szoktatok csinálni a cicikkel?
Néha vadultok,hogy?
2023. jan. 21. 18:18
1/8 anonim válasza:
Ezt miért kell havonta megkérdezni?
2/8 anonim válasza:
én amikor életemben először fogtam női mellet, ami nem a sajátom, akkor belefutottam egy szilikonba.
hát nagyon más volt mint az enyém :)
de jó nagy cickói voltak, tetszettek :)
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, még nem fogtam másét. 🤷♀️
4/8 anonim válasza:
Még nem fogtam másét. Én csak azt élveztem, amikor egy másik nő fogta meg az enyémet
5/8 anonim válasza:
Bocs , hogy ide pofátlankodok férfként , de muszály megemlitenem , hogy a számomra őrülten izgató látvány , amikor egyik nő a másikat simogatja , érinti stb .
6/8 anonim válasza:
Még nem tudom. Másik lány még nem fogta meg.
31N
7/8 anonim válasza:
Együttérzek az ötössel, a leszbikus erotika a legszebb dolgok egyike a világon.
8/8 anonim válasza:
Első alkalommal ahogy hozzáértem, elélveztem. Az enyém nagy, az övé kicsi volt. A sajátomat is izgató simogatnom, de másik nőét, aki tetszik, az sokkal izgatóbb. Azt szoktam csinálni mint mindenki más, de ritkán van rá alkalmam, mert férfiakkal van mindig párkapcsolatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!