Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok akik voltak 3asban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik voltak 3asban, hogy alakult ki?

Figyelt kérdés

Úgy értem 2n+1f felállás?

Ti kezdeményeztetek?

Kort írj légyszi

2023. jan. 18. 11:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen is.

Kb 7-8 alkalommal volt ilyen felállásban részem:)

mindig a barátnőmmel, a pasik cserélődtek.

2023. jan. 18. 11:08
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Én, mert én biszex vagyok. A pasimat meg nem zavarta, szóval összehoztuk.
2023. jan. 18. 11:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy volt,hogy a bnőmnek volt barátja,úgymond kettős életet élt,de a fiú tudott róla,megengedte neki.A bnőm hozta ezt fel,már mint azt,hogy mi lenne ha a barátját is bevonnánk.Én hallani se akartam róla,mert csak az ő barátja aztán hogyan viseli el ha velem is szeretkezik,meg hasonló gondolatok jártak a fejemben.Sokáig nem történt semmi,majd újra pedzegette a dolgot,és én belementem.Megnyugtatott,azt mondta ,hogy számára nem gond ha engem is megdug a barátja,meg én is azt tehetek vele amit csak akarok.:) Nagyon sokszor szeretkeztünk együtt hárman,olyan mesevilág volt az egész számomra,el se hittem,hogy ez mind velem történik,nagyon élveztem.Úgy ért véget a történet,hogy megismertem egy fiút aki ma már a férjem.Én utána teljesen leálltam a csajos kalandjaimmal.Ő olyan típus,hogy sosem fogadná ezeket a dolgokat el.Én akkor 22 éves voltam,bnőm 24,a párja 28.Legalább két éven át tartott.Nekik saját lakásuk volt aztán nem volt semmi gond.
2023. jan. 18. 11:20
 4/13 A kérdező kommentje:
De megismernek 2 ilyen lányt:-)
2023. jan. 18. 11:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Swingerben vontunk be lányt 3.-nak.

#4 a "két nővel lenni" nem úgy működik hogy két nő magára ránt. Ha van is ilyen akkor ott csak extra jó pasit vadásznak le. Ha ezt akarod megélni akkor legyen egy biszex párod és vele kerestek 3.-nak lányt, de nem egyszerű projekt mert jóval többen hajtanak rá mint ahány szóló biszex lány ezt keresi.

2023. jan. 18. 12:35
 6/13 anonim ***** válasza:
44%

Swingerben

2F es en 1L

2023. jan. 18. 14:21
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
Nekem meg egy nő sem jön össze jó hogy màsnak meg 2 is jut egyszerre :D
2023. jan. 18. 15:09
 8/13 A kérdező kommentje:

7s nem gondolkoztal egy fizetős lányon?

Néha néha?

Nyilván abból nem lesz párkapcsolat de...

2023. jan. 19. 06:39
 9/13 anonim ***** válasza:
#8 de voltam is màr.. a 3-as felàllàshoz még nem volt részem. Viszont szerintem izgibb ha nem pénzért történik hanem 2 csaj megkìvàn és úgy vagy rà tudod venni a baràtnődet h vonjatok be egy masik csajt vagy egy màsik pàr von be téged..
2023. jan. 19. 09:14
 10/13 A kérdező kommentje:

9... Persze. Én a a 7esnek írtam.

Egy nő se jön össze. Erre írtam.

Úgy már próbáltam a 3ast 2 csaj meg én hogy fizetős.

2..3 szor. De az sajnos elég megjatszos volt

2023. jan. 19. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!