Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi annak az előjele amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi annak az előjele amikor pld. a macskám vagy kutyám nyalja a kezemet, nyakamat és erős szexuális ingert kezdek érezni??(27N)

Figyelt kérdés

Ezt már megfigyeltem magamon egy jó ideje, de nem foglalkoztam vele, most viszont kezd már zavaró lenni ill. nem is annyira zavaró, csak olyan kicsit furcsa bizonytalan félelmet érzek olyankor, de közben nagyon jóleső érzést is.

Nem tudom ezt mire vélni és nincs semmi olyan perverz gondolataim hogy állattal csinálnék ezt azt, az kizárt.

Amikor fekszem az ágyon akkor oda jön a cicám és ugye rám fekszik a hasamra, simizem és néha nyalni kezdi az újjaimat aztán a tenyeremet, karomat de a nyakamat is szokta és olyankor szinte pillanatok alatt erős szexuális késztetést érzek. Nem tudom ezt mire vélni.

Igy vagyok a kutyimmal is.

Van más is igy akár lány vagy fiú??

2023. jan. 16. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon egyszerű, megtaláltad az erogén zónáidat.

Nyilván kellemetlen hogy egy háziállat fedezte fel ezt rajtad, de erre van egy megoldás: NE engedd akkor hogy nyalogasson és szerezz egy pasit.

Ha meg jó érzés, akkor meg hol a gond? Neked is jó meg a kisállatnak is. Kísérletezz. :D

2023. jan. 16. 17:46
 2/5 A kérdező kommentje:

1: Háát erre nem is gondoltam amit mondasz hogy megtaláltam az erogén zónámat ill. a cicám találta meg rajtam. :)

Jó érzés az biztos, csak éppen egy állat csinálja és lehet ez benne nekem a zavaró.

2023. jan. 16. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

26f

Más az állatok nyelve, és jobban tudja ingerelni a bőrödön a receptorokat, mint alapból egy ember. Nálam is volt ilyen, pedig a lábszáramat, az ujjam közét nem tekintem erogén zónámnak. Bizarr tapasztalat.

Egyszer a 6 évvel fiatalabb unokahúgom is csinálta ezt a nyalogatás dolgot, és nagyon fura volt, hogy annyira érzékeny voltam rá. Nem tudtam se hagyni, se leállítani.

Jobban belegondolva nem lenne hülyeség ezzel többet próbálkozni (felnőtt emberrel xd)

2023. jan. 16. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
6%

Persze!😂😂

Mert a háziállatok tudatosan ott nyalogatnak amiket leirtal!🤣

Vagy inkább te rakod oda és bekened nutellával!

Volt egy osztálytársam aki általános 8.ba (legjobb barátom volt), elmondta, hogy az izgatta ha a kutyája nézi maszti közben.

Aztan tejstínhabot fujt a szerszámára es az nyalatta a kutyával amitől pik pakk elment es meg azt is nyalta a kutya.

Rihadt kis kanos volt mindig.

1x megkérdezte nem akarom kipró álni?

Mondom talarodj te beteg.🤣🤣

Az meg csak nevetett.

DDD

2023. jan. 17. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
2/4 szégyen szemre én vettem a bátorságot anno, és megléptem azt ami izgatta a fantáziám, meg a testem. videóban láttam hogyan csinálják, és én is úgy tettem. még le sem térdeltem, már ugrott is.. aztán be segítettem rakni neki, és életem legcsodálatosabb 30 másodpercét kaptam tőle... hozzá teszem, életem első olyan orgazmusa volt, ami 5 masodperc alatt megtőrtént úgy, hogy hozzá sem értem a farkamhoz. utána nem tudtam lábra állni, mert annyira remegtem. szóval lehet fújjj mert kutya, de amit ad, az elmondhatatlan.
2023. márc. 6. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!