Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális masztihoz tippek? /F
Figyelt kérdés
Fiatalabb korom óta ritkán de rendszeresen vágyni szoktam anális dolgokra is. Viszont amikor csinálom, általában mindig megbánom és nem is tudom élvezni. Ritka esetek vannak amikor nagyon jól esik és élvezem és olyankor el lazít és nagyot is élvezek a végén. Ujjal tudom a legjobban kényeztetni, de a kezemnek kényelmetlen a póz és fárasztó így nem tudom sokáig csinálni. Mit lenne érdemes kipróbálnom? Abszolút kezdő vagyok még ilyen téren. A higéniára érzékeny vagyok így arra különösen figyelek, amúgy meg mindig csak és kizárólag fürdés közben análozok.2023. jan. 15. 20:09
1/4 anonim válasza:
Tapadós dildó! Nekem nagyon bevállt, pont most csináltam
2/4 A kérdező kommentje:
És abból vannak kisebbek is? Mert nekem kb ujj mérettől nem kellene sokkal nagyobb vastagságra
2023. jan. 15. 20:11
4/4 anonim válasza:
Kedves 1-es, adnál pár tippet, hogy milyen (célszerűen síma felületű) dolog alkalmas hozzá alapnak? Te hova szoktad tapasztani?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!