Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszonéves srácok tapasztalatod szerinted mennyire szégyenlősek saját nemük előtt öltözőben zuhanyzóban?
na igen, a katonás generáció más nagyon. történtek ott más dolgok is.
de mi az a fóka?
Én kamaszként sose jártam edzésre és kolis se voltam, így ritkán fürödtem közös zuhanyzókban és akkor is úszógatyában vagy fal felé fordúlva, mert szokatlan volt a szitu nekem.
De sose volt hogy ez miatt nem fürödtem volna. A szégyenlősséget és igényteleséget nem kellene szerintem összekeverni.
23as
Én 14 éves koromtól kezdtem úszni járni magamnak
Nem jártam edzésre és kolis se voltam
De az uszodában másokat látva magától jött hogy nyugodtan lehet tusfürdővel meztelen fürödni mert mások is úgy csinálják
27/F
Én rendszeresen járok úszni, zuhanyzáskor 10 percig engem bárki láthat, nemzavar ha megnézik. Nem vagyok szégyenlős. Huszon évesek nem szégyenlősek, nem zavarja ha megnézik őket. De láttám már olyan 15 év körüli srácot aki ugyancsak nem volt szégyenlős
F/24
27es
Ezért kéne hogy gimiben mindenki.csapatsportoljon pár évig, hogy leküzdje az ilyen szégyenlőséget és akkor kevesebben szórakoznának hogy gatyába tusolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!