Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A huszonéves srácok tapasztala...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A huszonéves srácok tapasztalatod szerinted mennyire szégyenlősek saját nemük előtt öltözőben zuhanyzóban?

Figyelt kérdés
öltöző, zuhanyzó, meztelen

2023. jan. 11. 14:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

8

végül is azt veheted dicsőségnek is :)

2023. jan. 12. 08:12
 12/33 anonim ***** válasza:
90%

#2 #8 inkább beleáztatjátok a sz*ros s*ggeteket a medencébe, mert féltek, hogy egy szakállas bácsi leharapja a pöckötöket.

Micsoda bátor vitézek :-D

2023. jan. 12. 09:42
 13/33 anonim ***** válasza:
92%
19 vagyok, de nem takargatom magam más férfiak előtt. Nyilván ha valaki úgy "közeledne" felém, azt nem hagynám, de akkor sem értem, hogy miért kellene a testemet szégyelni.
2023. jan. 12. 12:18
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
23 vagyok és egyáltalán nem vagyok szégyenlős a többi srác előtt, sőt, szeretek is meztelenül lenni másokkal együtt.
2023. jan. 13. 09:17
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy látom, nem igazán szégyenlősek a fiatal férfiak mások előtt. 28F
2023. jan. 16. 17:15
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem járok olyan gyakran közös zuhanyzókban, de pl termálfürdő zuhanyzójában általában a huszonévesek is teljesen meztelenek, nem fürdőgatyában zuhanyoznak. Tény, hogy az idősebb korosztály, kb 40+ kevésbé szégyenlős
2023. jan. 16. 22:17
 17/33 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ, ki hogy szocializálódott, akit gyerekkora óta hordtak sportedzésre, nekik nem okoz gondot mások előtt levetkőzni, aki meg egész tinikorát a szobájában töltötte gép előtt, egyeteminkoliba egybhétig inkább nem fürdik, nehogy vki meglássa
2023. jan. 18. 07:16
 18/33 anonim ***** válasza:
87%

na igen. vagy akár örökre is, nem csak 1 hétig. én is ismerek ilyeneket, volt aki azt mondta, hogy neki élete szégyene lenne, ha bárki meglátná a farkát, így aztán garantáltan nem tusol más előtt, edzésről hazamegy ahogy van és majd ott, ha meg kolesz esetleg, akkor mnegvárja, amíg senki sincs, és belülről eltorlaszolja az ajtót, hogy tuti ne mehessen be senki.

én magam láttam ezt :) nem semmi figurák vannak ám ...

2023. jan. 18. 08:43
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Gimis koleszban nálunk volt egy srác, aki sose fürdött. Nem mondta miért, de nyilván gátlásos volt. Csütörtökre azért már elég átható szaga lett a csávónak. Gondolom, azt hitte, ciki lenne, ha meglátnánk a farkát. Közben a szaga volt a ciki.
2023. jan. 18. 08:56
 20/33 anonim ***** válasza:
79%
Írjátok, hogy a 40 felettiek már nem szégyenlősek. Ők voltak katonák. Ott nem lehetett elbújni a tekintetek elől, mikor 30-an is voltak egy körletbe. És aki "büdös" volt, azt összefogva bevonszolták a hideg zuhany alá, és levetköztetve megmosták a seprővel, fókával!
2023. jan. 18. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!