Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sok biszex férfi van, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok biszex férfi van, aki szinte csak akkor van másik férfival, ha már régóta nem kapott nőt?

Figyelt kérdés
Jóképű vagyok, de sokszor alacsony volt az önbizalmam más okokból, ami miatt a csajozás is nehezen ment, pl. felnőttként többször történt, hogy 1-1,5 évig nem voltam nővel. Ezért szexeltem fiúkkal is életemben. Nem tudnék szerelmes lenni egy férfiba és nagyon máshogy nyúlok egy férfihoz, mint egy nőhöz. Pl. egy férfival nem tudnék érzelmesen ölelkezni, "szerelmeskedni", összebújni. Csók is csak egy pár olyannal volt, akik szépek és kicsit lányosak voltak. A nők ízét, illatát, érintését sokkal jobban szeretem. Van más férfi is, aki ha kap nőt szexuálisan, akkor eszébe sem jut férfival lenni? Mi ennek az oka?
2023. jan. 7. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem jön össze bármilyen oknál fogva csajjal, akkor marad az, hogy magadnak csinálod, ami egy idő után tud olyan módon unalmassá válni, hogy ha lehetőség adódik rá, akkor szívesen feldobod egy sráccal.

Nekem volt párom 2 éve, mikor 20 évesen a semmiből egy véletlenszerű estén kivertük egy haverommal. Az akkori párommal kevés volt a szex, illetve meglehetősen kezdő volt és fiatal, így kb kéthetente volt valami, aztán ahogy jött egy izgató pillanat haverral ki is használtuk.

Most 27 vagyok, még mindig ugyanezt tartom, hogy ha nincs szex, vagy intim közeledés legalább az aktuális párommal (aki nekem is csak nő lehet, ahogy leírtad férfihoz sosem tudnék úgy vonzódni), akkor összefutunk haverral. Úgyis kiverném, de akkor minek csináljam egyedül, ha együtt izgatóbb.

2023. jan. 8. 10:15
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Jó lehet egy ilyen szex hiányos férfival aki aktív. 🙂
2023. jan. 8. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!