Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, ha szexualisan erdekel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ha szexualisan erdekel titeket egy fiu , miylen jeleket küldtök neki?

Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szokott nálam ez előfordulni, ha megvan a közös hang egy sráccal és külsőre rendben is van, valamint valamennyire érzem rajta, hogy a passzív oldalra dőlne. Ekkor is csak az érdekel, hogy milyen a farka, együtt milyen lenne kiverni, esetleg sz*pni. Régen nem mertem küldeni jeleket, azóta ez annyiban változott, hogy már egy vicc formájában kerek-perec elé teszem a témát, aztán ha látom, hogy nem érdekelt egyáltalán a dologban, akkor még mindig tudok a humor mögé visszakozni. 27/F
2023. jan. 8. 10:19
 2/2 sandrisbp ***** válasza:
ha az utcán vagy más nyilvános helyen látom, elég feltűnően megnézem.... aztán vagy visszafordul, vagy nem :). Régebben előfordult, hogy odamentem és szinte rögtön megkérdeztem egyenesen, nincs-e kedve - de erre azért elég vegyes reakciók voltak, főleg (addig) hetero srácok részéről, szóval ez ritkán célravezető. De volt már, hogy sikerrel jártam :).
2023. febr. 28. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!