Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit csináljak az anyámmal,meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az anyámmal,meg kb. az egész családommal?

Figyelt kérdés

Nos (lassan) 20 éves fiú vagyok, és van egy barátom akit nagyon szeretek.

Előtte volt már egy fiúm,majd egy barátnőm, és most van nekem ő.

Amikor náluk vagyok minden teljesen jó, az anyukája nagyon szeret, kb már családtagnak tekint, és semmivel nem kezel maskepp azért mert a fiának nem barátnője van.

Adott az én anyám,aki azt állítja hogy elfogad,bár ezt én egyáltalán nem így látom.

-Ha a barátomnál alszom mondjuk akkor már 9kor reggel hív hogy azonnal menjek haza mert nem illik másoknál eddig lenni ha már egyszer ott aludtam(amikor barátnőm volt érdekes módon nem csinálta ezt)

-Ha eljön hozzánk akkor ki sem jön a szobából és ha ki is jön úgy viselkedik mint akinek halottja van (amikor barátnőm volt szintén nem így viselkedett)

-egyszerűen olyan mintha depressziós lenne,azt mondja ő ebbe bele fog betegedni és hogy ez szégyen amit csinálok.

-Kb naponta 2-3x kapom meg minimum hogy miert nem egy normális szép lánnyal vagyok mert hogy tetszem a lányoknak.

-Ha elmegyek hozzá haza akar rendelni minden féle kicsinyes okokkal amiket ő alapbol megcsinálna amikor otthon vagyok ,de ilyenkor csak én vagyok ezekre képes(nyilván hogy ne lehessek a baratommal)

És akárhányszor mondom neki hogy találkozok vele egyből olyan képet vág mintha azt mondtam volna hogy haldoklom.

2 hónapja tud rólunk( bar eletem egyik legnagyobb hibájának erzem hogy bíztam benne)

A családom nagyrésze rohadt konzervatív.

Az összes azzal az eletszemlelettel van hogy “Jajj itt úgysem történhet olyan hogy valaki “b*zi” . Olyan csak a tv-ben van meg az interneten.”Ahogy ők szokták mondani.

Alapbol nincsenek tisztaban azzal hogy valaki bi is lehet. Nálunk van a “b*zi” meg a “nem b*zi”. És biztos hogy nem fogadnának el,vagy mindig megkapnam azt a bizonyos adag szurkalodast.

Akarmikor talalkozok veluk az első 5 percben megkapom hogy “na csaj van már?” -mintha kotelezo lenne vagy nem tudom.

Egyszerűen nem tudom mit csináljak mert még 2024ig költözés nem opcio.

2023. jan. 4. 23:00
1 2
 11/14 Háttér Segítő ***** válasza:
94%

Kedves Kérdező!

Ha a családodban hátrányos megkülönböztetés ér a szexuális irányultságod miatt, tanácsra lenne szükséged, hogy hogyan beszélj erről a szüleiddel, akkor keresd a Háttér Társaság Információs és Lelkisegély Szolgálatát bizalommal. A szolgáltatás anonim módon, minden nap 18-23 óráig érhető el.

Elérhetőségek:

· ingyenesen elérhető zöld szám mobilról és a legtöbb szolgáltatótól: 137-37

· normál díjas vonalunk: +36 1 329 33 80

· SKYPE mindennap 18-23 óráig: "segelyvonal"

· Chat: [link] hétfőn és szerdán 18-23 óráig

· Email: lelkisegely@hatter.hu

2023. jan. 6. 14:18
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos nem mindig egyszerű másokkal együttélni, kérdező, azt tudom elmondani számodra, hogy az élet számos más aspektusa is tele van sajnos avval, hogy az egyik alárendelt, a másik fölérendelt, és kevés az értelmes, mellérendelődő, kölcsönösségre, együttműködésre építő ember a világban. (Ha meg igen, akkor sincs gari, hogy egy hullámhoszon vannak.) Munkahelyfi főnökök zöme is uralkodni akar (felelősséget ávllani annál kevésbé), és van, akinek a párja uralkodik felette.

Anyud sajnos önző, a többi családtagod meg (és anyud) meg kissé talán paranoiás is, a társadalom beléjük nevelt bizonyos sztereotípiákat.

Pl az se kizárt, hogy anyud már évekkel ezelőtt beleélte magát az unokába, akit te nem tudsz megadni neki, ha fiúval vagy. Ez önzőség részéről, sajnos.

2023. jan. 6. 17:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Fél buz*K vagyunk!:D
2023. jan. 9. 10:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet sajat labra kene allni nem?
2023. jan. 9. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!