Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az anyámmal,meg kb. az egész családommal?
Nos (lassan) 20 éves fiú vagyok, és van egy barátom akit nagyon szeretek.
Előtte volt már egy fiúm,majd egy barátnőm, és most van nekem ő.
Amikor náluk vagyok minden teljesen jó, az anyukája nagyon szeret, kb már családtagnak tekint, és semmivel nem kezel maskepp azért mert a fiának nem barátnője van.
Adott az én anyám,aki azt állítja hogy elfogad,bár ezt én egyáltalán nem így látom.
-Ha a barátomnál alszom mondjuk akkor már 9kor reggel hív hogy azonnal menjek haza mert nem illik másoknál eddig lenni ha már egyszer ott aludtam(amikor barátnőm volt érdekes módon nem csinálta ezt)
-Ha eljön hozzánk akkor ki sem jön a szobából és ha ki is jön úgy viselkedik mint akinek halottja van (amikor barátnőm volt szintén nem így viselkedett)
-egyszerűen olyan mintha depressziós lenne,azt mondja ő ebbe bele fog betegedni és hogy ez szégyen amit csinálok.
-Kb naponta 2-3x kapom meg minimum hogy miert nem egy normális szép lánnyal vagyok mert hogy tetszem a lányoknak.
-Ha elmegyek hozzá haza akar rendelni minden féle kicsinyes okokkal amiket ő alapbol megcsinálna amikor otthon vagyok ,de ilyenkor csak én vagyok ezekre képes(nyilván hogy ne lehessek a baratommal)
És akárhányszor mondom neki hogy találkozok vele egyből olyan képet vág mintha azt mondtam volna hogy haldoklom.
2 hónapja tud rólunk( bar eletem egyik legnagyobb hibájának erzem hogy bíztam benne)
A családom nagyrésze rohadt konzervatív.
Az összes azzal az eletszemlelettel van hogy “Jajj itt úgysem történhet olyan hogy valaki “b*zi” . Olyan csak a tv-ben van meg az interneten.”Ahogy ők szokták mondani.
Alapbol nincsenek tisztaban azzal hogy valaki bi is lehet. Nálunk van a “b*zi” meg a “nem b*zi”. És biztos hogy nem fogadnának el,vagy mindig megkapnam azt a bizonyos adag szurkalodast.
Akarmikor talalkozok veluk az első 5 percben megkapom hogy “na csaj van már?” -mintha kotelezo lenne vagy nem tudom.
Egyszerűen nem tudom mit csináljak mert még 2024ig költözés nem opcio.
20 éves vagy. Meddig hagyod, hogy beleszóljanak az életedbe?
Ne legyél már kisfiú
Kb 15 éves voltam amikor utoljára hagytam hogy beleszóljanak az életembe. Akkor anyám próbált fegyelmezni, én erre egy még roszabb dolgot csináltam, és szépen lassan belátta anyám is hogy tudom kezelni az életemet és nincs szükségem a családom tanácsaira.
Te viszont hagyod hogy így bánjanak veled, holott millió lehetőséged van. Tehát vagy tényleg ennyire puhány vagy (ami lehet jobban zavarja a családot) vagy tudatalatt élvezed hogy az összes ilyen családon belüli beszélgetés rólad szól. Ami nem lepne meg.
A kérdés az, hogy most első sorban minket akarsz meggyőzni, vagy önmagadat, hogy ez nem így van?
Mindenkinek annyira szól bele az életébe az anyja amennyit megenged neki.
Talán neked kéne kicsit a sarkadra állnod anyuci pici fia.
Székben nem tudsz semmit csinálni. Neked kell elfogadni, hogy ilyenek. Talán idővel változik, de nem rajtad múlik igazán. Nem mindenki képes ekkora személyiség fejlődésre ebben a korban. Ez van.
Azt kell mérlegelni, hogy ha nem tudsz még elköltözni, tehát függsz tőle, akkor hogyan tudtok a legjobban kijönni. Durván összeveszni nincs értelme, csak a saját életed keseríted meg. De esetleg ezeket az észrevételeket elmondatod neki is. Ha lehet nem sértődött gyerekként előadva, hanem mint egy komoly férfi. Akkor talán megérti, hogy átlátsz a játszmáin, és abbahagyja. Talán észreveszi, hogy felnőtt férfi vagy, aki tud önálló döntést hozni, és amibe ő már bizony nem szólhat bele. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!