Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Normális ha kb. csak 2 napig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha kb. csak 2 napig birom ki szex nélkül, de addig is csak szenvedéssel tellnek a napok? N

Figyelt kérdés

Szingli vagyok, viszont két hete megismerkedtem egy férfival akivel csak szexkapcsolatom van, semmi több és csak hétvégén tudunk talizni a lakásán ahol ki tudom vele élni minden perverz vágyaimat.

Hétköznap pedig szenvedek mert rettentően hiányzik a szex, de van egy barátnőm akivel leszbi kapcsolatom van ő is biszex mint én, de neki párja van. Csak egyszer tudunk talizni hétköznap egy délután és majdnem 2 órát el vagyunk, de utána megint jönnek az üres napok és egyre nehezebben birom.

A munkámat sem tudom rendesen elvégezni, mindig le vagyok maradva mert csak a szexre gondolok.

A legjobb és legdrágább vibrit vettem, gondoltam lenyugszok attól, de nagyon unalmas, bár a barátnőmmel szoktuk együtt is vibrizni egymást, de igy egyedül alig van izgalom.

Más nő is fel van ennyire tüzelve???

Pasik is irhatnak.

2023. jan. 4. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Volt ilyen csajok, örömmel szexeltem vele naponta. Írj bátran!
2023. jan. 4. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Hozd ki ezt belőlem is. F
2023. jan. 4. 19:44
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Mik azok a perverz vagyak amugy? Ha nem mered leirni kozosbe, elkuldened privatban?
2023. jan. 4. 19:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok, a sok sportolás valamelyest segít helyzeten.
2023. jan. 4. 20:07
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon is jó pláne ha vannak perverzz vágyaid ugy még izgatóbb és igy több szexkapcsolatod is lehet!
2023. jan. 4. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, keress olyan pasit aki nem csak hétvégén ér rád.
2023. jan. 4. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Megírnád h milyen perverz vágyaid vannak ? Szívesen megismerkednék veled.
2023. jan. 4. 20:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom de nem reagálok az üzikre, nem akarok irosgatni senkivel.
2023. jan. 4. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Sose értettem egy nőnél mi okozza a magas libidót, mivel azt azt a tesztoszteron okozza,egy nőben az okos szerint pedig csak tized annyi van mint egy férfiban, tehát a libidójának is csak tizede kellene, hogy legyen
2023. jan. 11. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!