Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha kb. csak 2 napig birom ki szex nélkül, de addig is csak szenvedéssel tellnek a napok? N
Szingli vagyok, viszont két hete megismerkedtem egy férfival akivel csak szexkapcsolatom van, semmi több és csak hétvégén tudunk talizni a lakásán ahol ki tudom vele élni minden perverz vágyaimat.
Hétköznap pedig szenvedek mert rettentően hiányzik a szex, de van egy barátnőm akivel leszbi kapcsolatom van ő is biszex mint én, de neki párja van. Csak egyszer tudunk talizni hétköznap egy délután és majdnem 2 órát el vagyunk, de utána megint jönnek az üres napok és egyre nehezebben birom.
A munkámat sem tudom rendesen elvégezni, mindig le vagyok maradva mert csak a szexre gondolok.
A legjobb és legdrágább vibrit vettem, gondoltam lenyugszok attól, de nagyon unalmas, bár a barátnőmmel szoktuk együtt is vibrizni egymást, de igy egyedül alig van izgalom.
Más nő is fel van ennyire tüzelve???
Pasik is irhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!