Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex srácok! Ti mikor és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srácok! Ti mikor és hogyan jöttetek rá, hogy a saját nemetek is vonz? Milyen kalandjaitok voltak?

Figyelt kérdés
Utólag visszagondolva én már bölcsiben meg oviban is megnéztem a wc-ben vagy öltözésnél mindkét nemű társaimat. Mindig is érdekelt, hogy kinek mi van a ruha alatt, függetlenül a nemétől. Az első kalandom mindössze 9 évesen volt, a legjobb barátommal. Fene tudja hogy találtuk ki, de levetkőztünk meztelenre és fogdostuk egymás fütykösét, összedörzsölgettük, húzkodtuk a bőrt. Egy idő után a cumizást is kipróbáltuk. Rendszeresen játszottunk így, gyakorlatilag 8. osztályos korunkig csináltuk. Egymással voltak az első orgazmusaink is, bár akkor még nem igazán tudtuk, hogy mi ez az egész, csak 69-ben szoptuk egymást és jött mindkettőnknek egy jó érzés amit úgy tudtunk akkor leírni, hogy “mintha be akarnánk pisilni”. Az első magömlésünk is együtt éltük át olyan 12 évesen egy farok összedörzsölgetés során. Mindkettőnknek jött egy csepp vàladék, kicsit meg is ijedtünk, hogy mi ez az egész :D Kb. 10 évesen volt a második fiú akivel kipróbáltunk ezt azt. Nyári táborban találkoztunk és két egymást követő nyáron játszadoztunk. Elbujtunk bokorba, wc-be, vagy az uszoda mögött és simogattuk, húzkodtuk egymás farkán a bőrt. Vele is kiprobáltuk a kölcsönös cumit is. 12 évesen jött egy újabb osztálytársam akivel szintén mindent végig próbáltunk, vele már az anállal is kísérletezgettünk, de nem jártunk sikerrel mert fogalmunk sem volt, hogy kéne kivitelezni :D De ő élvezett először a számba :D Ugyanebben az évben egy harmadik osztálytársunk is csatlakozott a játékainkhoz, utána vagy hármasban gyűltünk össze vagy néha csak hol az egyik, hol a másik sráccal játszadoztunk. Leginkább suli után felmentünk valmelyikünkhöz és mindenki csinált mindenkivel mindent ami csak eszünkbe jutott. Ez az új srác volt az aki először szopott élvezésig. Nem volt nagy farka, csak 10 centi körül vol, én is nagyon szerettem őt szopni és ő már meg tudott dugni rendesen, kértem is, hogy élvezzen belém :) 8 után vége lett ezeknek a kalandoknak, azóta két alkalmi kalandot leszámítva nem volt dolgom fiúkkal, csak csajokkal járok és szexelek :) Meséljetek ti is! :)
2023. jan. 1. 17:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Általános 5.-ben, akkor kezdtem érezni, hogy ha birizgálom a farkamat, akkor jó érzés. És olyankor nem csak lányokra gondoltam, hanem pl. olyasmire is, hogy a helyesebb osztálytárs fiúk a fenekembe rakják a farkukat.
2023. jan. 4. 10:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!