Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha 21 éves szűz fiúként lefeküdnék a tini önmagammal?
Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 21:12
2/17 A kérdező kommentje:
Jogos a kérdés? :xd Hát, tetszik így utólag ahogy akkor kinéztem: véknyabb voltam mint most és vágytam rá hogy egy fiú hozzámérjen ÚGY. Ez mostanság felizgat ha visszagondolok és szívesen megtenném az akkori önmagammal.
2022. dec. 29. 21:15
3/17 anonim válasza:
Az se zavar, hogy fejre ugyanúgy néz ki, mint te? Komolyan mondom, van aki tükörbe se szeret nézni az önbizalomhiánytól, te meg lefeküdnél magaddal....
4/17 A kérdező kommentje:
3
Bocsi, de arról nem tehetek ha valaki nem szeret tükörbe nézni. Nem állítom hogy annyi sok önbizalommal rendelkeznék de ez nem is erről szól. De már ne haragudj, ezt most úgy mondod mintha ez a dolog vagy a kérdés sértené azokat, akik annyira utálják magukat hogy talán még tükör sincs a lakásban nehogy meglássa magát. Ezt én a magam részéről már betegesnek tartom. Az én vágyam is az, de ez amit írtál, a másik véglet.
2022. dec. 29. 21:26
5/17 anonim válasza:
Nem, nem bántasz ezzel senkit ez igaz. Az a bosszantó, hogy ez az önbizalom dolog, annyira nincs egyenlően kiosztva az emberek között. Van,akinek betegesen kevés és vannak olyanok, akik istenítik magukat, de azt azért én sem gondoltam volna, hogy olyan is van, amiről most beszélsz. Ez durva, én az ilyen esetekről, mint a tiéd, nem is hallottam! De amúgy a kérdésre a válaszom az, ha meg haragszol ha nem, ha rosszindulatúnak tűnök ha nem, hogy, igen, ez gáz.
6/17 A kérdező kommentje:
5
Semmi gond, végülis ezért írtam ki a kérdést. Lehet hogy egyedül vagyok és az is lehet, hogy csupán azért vannak ilyen vágyaim mert életemben nem voltam még lánnyal. Más fiúkra ugyanis nem vágyom.
2022. dec. 29. 21:36
8/17 anonim válasza:
Én 23 éves srác ként is simán le feküdnék a 18 alatti önmagammal.
9/17 anonim válasza:
Nem gáz szerintem, én lány vagyok és sok partnerem volt már, de leginkább mégiscsak saját magammal feküdnék le ha lehetne 😂
10/17 anonim válasza:
Én esetleg leszopnám fiatalkori önmagam, de nem dugnám meg, mert pontosan tudom, hogy azt nem szereti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!