Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden bi férfi szereti a spermát vagy csak én vagyok úgy vele hogy legszívesebben víz helyett is azt innám?
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 11:19
A kérdező szavazást indított:
Nagyon szeretem
Utálom
Elviselem
33 szavazat
2/22 anonim válasza:
Soha nem szeretném a számba. Az ok hogy én máséba
4/22 sandrisbp válasza:
Attól függ, kié.... ha a partner igazán tetszik vagy szeretem, akkor igen, szeretem a spermáját IS. Önmagában viszont egy pohárból anonim sperma - na, azt tutira nem. Sőt, még ismert és kedvelt partneré se kéne így.
5/22 anonim válasza:
Szex közben ha fel vagyok izgulva, akkor természetesen jöhet!
6/22 anonim válasza:
Engem erdekelne milyen lehet az ize.
7/22 anonim válasza:
Ilyen szinten azért nem vagyok, de szeretkezés közben minden további nélkül jöhet, bárhová.
8/22 anonim válasza:
Csakis forrón szeretem, ahogy kilövell !
9/22 anonim válasza:
Én is csak frissen szeretem a g<cit, és nem akárhova, hanem pl a számba (nyelvemre), arcomra, ajkaimra, fenekemre és ánuszomra szeretem kapni (esetleg a kezemre).
Nyelni nem szeretem, ízlelgetni viszont imádom, és azt is, ahogy kicsöpög a számból. Imádom az ondót látni is, ahogy kilövell.
10/22 anonim válasza:
Pont a sperma szeretete az egyik ok, amiért szopok. Piszok jó, amikor a másik beleélvez a számba, és én nyelhetem a friss g#cit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!