Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha lenne egy sissy hajlamú nagyon jó haverotok (a szó eredeti értelmében barátotok), akkor otthon, a négy fal között kezelnétek lánynak, barinőnek, vagy még ott sem?
Figyelt kérdés
2022. dec. 27. 20:08
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szó szerint lánynak, csak amolyan barinőnek.
2022. dec. 27. 21:41
6/6 anonim válasza:
én a valóságban egy teljesen heteró srácnak nézek ki, egyedül csak annyi, hogy vékony vagyok és nagyon hosszú a hajam
még sohasem voltam férfival, de amúgy nagyon vonz a dolog passzív szerepben
sajnos nekem nincsenek olyan ismerőseim, akik megdugnának, de ha szexre kerülne a szó, és az aktívnak bejönne, akkor tuti felvennék női ruhákat és úgy hagynám, hogy megdugjon valaki
és pont akarnám, hogy dugás közben kezeljen nőként
ahhh, annyira izgató elképzelni
de sajnos ez csak egy álom marad, mert valószínűleg sohasem fogok olyan partnert találni, aki ebben segítene nekem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!