Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jo erzes lehet?
Nemrég írtam ki egy kérdést és ahhoz kapcsolódóan érdekelne, hogy a nőknek milyen érzés, amikor egyszerre többen vannak benne? Engem nagyon érdekel ez a felállás, de nem voltam még fiúval se, nem tudom mit várjak. Azok a nők, akiknek volt ebben tapasztalata, leírják, hogy milyen érzés szamukra? Nem, nem vagyok kamu, ugy erzem ezt mar elore le kell szogeznem.
21/L
Kérdező, javaslom, szerezz be két darab dildót (átmenetileg vibri mentes masztira utalok). Így mindkét lukadat betömheted a dildókkal, vagy valami kétágú dildóval. Azt már próbáltad? Mert akkor a fizikai élményedről már lesz némi személyes (khm) beNYOMÁSod. ;) Nyomás!
Más kérdés a valódi farok, meg hogy miképp bánik majd veled két pasi. Sok szerencsét! :)
Èn 21 éves pasi vagyok és en is szűz
Ha gondolod szexelhetünk ha szeretnéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!