Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm, aki nagyon nagyon bejön, 10 évvel idősebb nálam, de sajnos párja van (férfi). Imádom a nőt , folyton mosolyog ha meglát, néha együtt megyünk haza a busszal, úgy szokott néha hívni hogy babám vagy cunci. 😂 A múltkor pedig reggel köszöntem neki, adni akartam neki egy pacsit, és mikor adtam, utána ő megfogta a kezemet, és kérdezte amúgy mizu, hogy vagyok, reméli jó napom lesz stb. Mindeközben fogta a kezemet ez kB másfél percig tartott. Azthittem megáll bennem az ütő, utána egész nap olyan boldog voltam. Teljesen odáig vagyok érte, szerintetek miért foghatta meg a kezem? Vagy csak szimplán kedvelèsből? 21L2022. dec. 26. 13:34
1/5 anonim válasza:
Én is megfogtam már a barátnőm kezét, egyikőnk sem vonzódik a nőkhöz. Nem kell ebbe annyira sokat belelátni.
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg csak kedves volt, és nem is sejti, hogy te odáig vagy érte.
3/5 A kérdező kommentje:
1# én is inkább erre gondolok...
2022. dec. 26. 13:42
4/5 anonim válasza:
Hát ha van párja, akkor úgyis mindegy... Vagy te belemennél a szerető-szerepbe?
5/5 A kérdező kommentje:
4# nem szívesen.. Csak nehéz így, hogy tetszik.
2022. dec. 26. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!