Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz, hogy egy 42 éves nő(2 gyerekkel) elvált a férjétől, és összejött egy 32 éves csajjal?
Ha ő boldog, mit számítanak a gyerekek! Hiszen ő boldog!
Pfujj, nagyon sokszor! Egy senki, akinek minden jár, bármi áron. EZT gondolom!
Heteske kepzeld el nekem is 2 gyermekem van es az apjuk tavaly karacsonykor hagyott mindket fakepnel es masik no miatt. Erdekes mod neki nem szamitottak a gyerekek… 23-an kozolte hogy
neki ez nem megy, 24-en este kiderult hogy azert mert mar fel eve megcsal majd 25-en reggelre ossze pakolt es lelepett. A gyerekeit semmibe nezve meg ajandekot sot
meg annyit nem mondott hogy majd talalkozunk…
Persze ez a nagy szerelem azota mar veget ert azzal a novel is es vissza akart jonni hozzank csak hogy addigra mar a nocske is 4 honapos terhes volt… ot is ott hagyta volna szo nelkul ha en vissza fogadom csak hat azt mondtam NEM!
Engem nem erdekel ki kibe szerelmes de az en exem meg a gyerekeit is lesz@rja azota is. Meg telefonon sem hivta oket fel sem tegnap es meg ma sem.
Fiam 5 eves , a lanyom 9. Azert ok meg szamitottak volna az apjukra… na errol ennyit kedves heteske.
Ötös és hetes vagyok. A nejem egy cigóval lépett volna le Hollandiába, a fiunk ötödik szülinapja előtt tavalyidén februárban. A fiú velem maradt jogerősen. És, mint a kilences: még ő van vérig sértve. A kicsit pszichológushoz hordom.
Nyolcaska, ne oszd az észt, eleve keveset adott neked az Isten. Nem tudod, te, mit jelent egy gyereknek egy vadidegenhez alkalmazkodni, aki inkább olyan, mint anya, mintsem apa.
Nam úgy működik, ahogy otthon elképzeled a kis fotelkádból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!