Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hány évesen jöttél rá hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen jöttél rá hogy bi/meleg lehetsz?

Figyelt kérdés
Miből lett világos? Na és mikor lett az első?
2022. dec. 21. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
12 éves voltam,amikor világos lett számomra
2023. jan. 30. 13:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is éreztem,már akkor mikor még nem is tudtam mit is jelent a fiúk iránti vonzalmam!

16 évesen voltam először egy 30 éves sráccal ami szenzációs volt!

2023. jan. 30. 17:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 15 évesen jöttem rá, elég fura sztorija van, de főleg meleg szereplőket is tartalmazó filmek, sorozatok hatására kezdett gyanússá válni. Aztán fél évvel később megszerettem egy lányt nagyon és ekkor biztos lett, hogy a lányok is tetszenek🥰

L

2023. jan. 30. 22:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
12-13 éves koromban vált szamomra nyilvánvalóvá hogy bi vagyok. Első szexuális élményem egy 25 éves srácal volt. Felejthetetlen élmény volt
2023. jan. 31. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!