Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Aki egyszer ráébred hogy ő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egyszer ráébred hogy ő biszex, az egy idő után szépen lassan teljesen meleg lesz?

Figyelt kérdés
Hisz először megy a fantáziálás, utána az ismerkedés a saját nemmel más miatt is, majd a kipróbálás. Kis idő múlva már kicsit sem nyomja el magában az egyén a biszexualitás érzését, csak hagyja hogy kiteljesedjen. Emiatt végül mindig csak a saját nemével fog szexelni, egészen addig, amíg bele ne szeret valakibe a saját neméből. Ez a rendje a dolognak?

2022. dec. 21. 12:47
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem, ha meleg lenne nem érdekelné az ellenkező nem.
2022. dec. 21. 12:52
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Nem feltétlen és nem mindenkinél ez a menete a dolgoknak. Én már 12-13 éves koromban sejtettem, hogy biszex vagyok. Volt egy traumám 15 évesen, aminek a maradványa az lett, hogy kevésbé bízom a fiúkban/férfiakban.

Megpróbáltam két fiúval is a kapcsolatot, de a lelki része mindig hiányos volt számomra. Majd a két fiút követte egy lány, ahol minden jó volt, ami annyit tesz, hogy én biztos a lányokkal folytatom tovább.

2022. dec. 21. 12:53
 3/10 sandrisbp ***** válasza:
62%

Ez a kérdés így butaság.

Vannak melegek, akik eleinte a heteronormatív környezeti nyomás miatt eleinte megpróbálják lányokkal, elnyomják a fiúk iránti vágyat. Akár még meg is nősülnek, gyerekük is lesz. De aztán a vágy utat tör, kipróbálják pasival és rájönnek, hogy addig hazudtak maguknak is, kilépnek az addigi életükből és melegként élnek tovább.

És vannak valódi biszexek, akik vagy mindig is tudták magukról, vagy idővel jönnek rá, hogy mindkét nem vonzza őket szexuálisan. Vagy akár még ez se teljesen igaz, mert van, aki csak arra jön rá, hogy bizonyos dolgok mindkét nemmel jól eshetnek.

Pl. ismerek szerintem hetero pasikat, akik ettől még szeretnek fiúkat is szopatni, mert abban szerintük a fiúk jobbak. De ugyanakkor különösebben nem vonzzák őket a fiúk, nem fordulnak meg egy jó pasi után az utcán.

2022. dec. 21. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem!
2022. dec. 21. 13:46
 5/10 anonim ***** válasza:
13 éves korom óta a fiúk érdekelnek, de sose voltam senkivel, lány egyáltalán nem érdekel
2022. dec. 21. 14:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez szerintem hülyeség. Saját magamat hoznám fel példának. Világ életemben oda voltam a nőkért és nagyjából 3 éve kezdett el érdekelni a másik nem, de ott is inkább csak a férfi nemi szerv. És immár 3 éve fantáziálgatok nagy péniszekről meg stb. viszont ennek ellenére konkrétan semmi vágy féleség sincs bennem, hogy ki is próbáljam férfival. Ez nálam ilyen “jó, jó de otthonra nem kéne dolog”. 😅🤷‍♂️
2022. dec. 21. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Kedves 6-os ezek szerint bi vagy csak nem mered megélni a vágyaid a társadalmi megfelelés miatt.
2022. dec. 22. 13:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Én csak smárolnék fiúval de jobb fantázia
2022. dec. 22. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én gimis korom óta tudom, hogy bi vagyok. 36 vagyok, és a nők érdekelnek most is jobban. Sőt, pasik közül még kevesebbel tudnék bármit is elképzelni, mint régebben.
2022. dec. 25. 20:54
 10/10 anonim ***** válasza:
13 évesen volt egy laza, egymásnak kiverős kalandom. Utána sokáig csak csajoztam, de az idő múlásával egyre jobban érdekelt, hogy milyen lehet a f@sz másik végén lenni. Kipróbáltam, tetszett. Volt is 10, 12 férfi az életemben, de párkapcsolat csak nővel. Most is nős vagyok, és ugyan nem csalom meg a feleségemet, de hiányzik, hogy együtt legyyek egy másik férfivel.
2022. dec. 26. 08:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!