Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyszer ráébred hogy ő biszex, az egy idő után szépen lassan teljesen meleg lesz?
Nem feltétlen és nem mindenkinél ez a menete a dolgoknak. Én már 12-13 éves koromban sejtettem, hogy biszex vagyok. Volt egy traumám 15 évesen, aminek a maradványa az lett, hogy kevésbé bízom a fiúkban/férfiakban.
Megpróbáltam két fiúval is a kapcsolatot, de a lelki része mindig hiányos volt számomra. Majd a két fiút követte egy lány, ahol minden jó volt, ami annyit tesz, hogy én biztos a lányokkal folytatom tovább.
Ez a kérdés így butaság.
Vannak melegek, akik eleinte a heteronormatív környezeti nyomás miatt eleinte megpróbálják lányokkal, elnyomják a fiúk iránti vágyat. Akár még meg is nősülnek, gyerekük is lesz. De aztán a vágy utat tör, kipróbálják pasival és rájönnek, hogy addig hazudtak maguknak is, kilépnek az addigi életükből és melegként élnek tovább.
És vannak valódi biszexek, akik vagy mindig is tudták magukról, vagy idővel jönnek rá, hogy mindkét nem vonzza őket szexuálisan. Vagy akár még ez se teljesen igaz, mert van, aki csak arra jön rá, hogy bizonyos dolgok mindkét nemmel jól eshetnek.
Pl. ismerek szerintem hetero pasikat, akik ettől még szeretnek fiúkat is szopatni, mert abban szerintük a fiúk jobbak. De ugyanakkor különösebben nem vonzzák őket a fiúk, nem fordulnak meg egy jó pasi után az utcán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!