Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok titeket izgatna heteró sráccal is a szex?
Figyelt kérdés
Dominaként szoktam kiadni feladatnak hogy el kell tűrnie hogy egy srác pl orálisan kényezteti őt. Egy meleg fiú szokott ebben segíteni. De bi srácoknak is izgató ez?2022. dec. 19. 23:32
1/7 anonim válasza:
Hát igazi heteró ebbe szerintem nem megy bele vagy nem áll fel neki. De szívesen tennék egy próbát ha nem valami öreg dagi pasi...
2/7 anonim válasza:
Engem igen, ha mondjuk jól néz ki.
De őt tuti nem, mivel hát heteró.
3/7 anonim válasza:
Engem izgat a megalázás. Még nem voltam nagyon csávóval, de ha nem tehetek mást és csak ennyire vagyok jó, szerintem megtenném.
4/7 anonim válasza:
A biszexek miért nem tartják tiszteletben ha valaki heteró???
5/7 A kérdező kommentje:
Hát ha nem áll fel neki akkor majd bevesz tablettát. Ha a szolgám akar lenni.
2022. dec. 20. 08:57
6/7 anonim válasza:
Ez a kérdés is alátámasztja, hogy a biszex ffak abnormálisak személyiségileg.
7/7 anonim válasza:
Ha te, mint domina ra tudod venni a hetero srácot, hogy én bisuex férfiként megalázzam, nincs ellene kifogásom. Egy kikötésem van, én is szophassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!