Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiként, néhány pohár után kiváncsiságból lefeküdtem egy férfival. Én voltam a lány szerepben. De ahogy elkezdte belém rakni, az én dákóm is felállt, és amire végzett velem, én is elsűltem. Együtt mentünk el. Enyhén bi lehetek? 18/f
Az alkohol oldotta a gátlásaidat. A végbél nyílás környékét, a combhajlatot, a herezacskót érő apró mechanikus ingerek, a végbél záróizomzatot érő feszítő inger létrehozta a nemi izgalmat, ehhez hozzájárult a prosztata folyamatos masszírozása, érhető, hogy törvényszerűen bekövetkezett, ami bekövetkezett. Azt is mondhatjuk, hogy ez "normális" biológiai reakció volt. Ha meg a partner nem volt taszító fizikailag sem, nem volt büdös, ápolatlan stb. akkor ennek is jelentős szerepe volt a dologban.
Csak mellesleg utalok arra, hogy keményebb széklethurka kinyomásakor, amikor feszül a végbél záróizomzata, akkor minden férfi tapasztalhatta, hogy a dolog merevedéssel jár.
A további életed attól függ, hogy ez a pozitív élmény mennyire hagy nyomot benned, törekszel-e ugyanilyen élményre vagy tudatosan elnyomod magadban.
22#
Hát akkor bocsesz. lehet én kivétel vagyok, de se kemény se híg xarás közben nem szokott felállni a faxom.
Ez van.
16
Szétröhögtem magam a válaszodon. Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!