Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero férfiként, néhány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero férfiként, néhány pohár után kiváncsiságból lefeküdtem egy férfival. Én voltam a lány szerepben. De ahogy elkezdte belém rakni, az én dákóm is felállt, és amire végzett velem, én is elsűltem. Együtt mentünk el. Enyhén bi lehetek? 18/f

Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 14:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%
Te olyan forró vagy mint egy napalm-al bombázott sivatagban álló működő kályha.
2022. dec. 16. 19:05
 22/31 anonim ***** válasza:
78%

Az alkohol oldotta a gátlásaidat. A végbél nyílás környékét, a combhajlatot, a herezacskót érő apró mechanikus ingerek, a végbél záróizomzatot érő feszítő inger létrehozta a nemi izgalmat, ehhez hozzájárult a prosztata folyamatos masszírozása, érhető, hogy törvényszerűen bekövetkezett, ami bekövetkezett. Azt is mondhatjuk, hogy ez "normális" biológiai reakció volt. Ha meg a partner nem volt taszító fizikailag sem, nem volt büdös, ápolatlan stb. akkor ennek is jelentős szerepe volt a dologban.

Csak mellesleg utalok arra, hogy keményebb széklethurka kinyomásakor, amikor feszül a végbél záróizomzata, akkor minden férfi tapasztalhatta, hogy a dolog merevedéssel jár.

A további életed attól függ, hogy ez a pozitív élmény mennyire hagy nyomot benned, törekszel-e ugyanilyen élményre vagy tudatosan elnyomod magadban.

2022. dec. 16. 21:25
 23/31 anonim ***** válasza:
83%
Az alkohol nem mentség semmire, csak előhozza az ember valódi énjét illetve olyan dolgokat amit amúgy kontroll alatt tud tartani.
2022. dec. 16. 22:08
 24/31 anonim ***** válasza:
81%

22#

Hát akkor bocsesz. lehet én kivétel vagyok, de se kemény se híg xarás közben nem szokott felállni a faxom.

Ez van.

2022. dec. 16. 22:31
 25/31 anonim ***** válasza:
87%
22-es te hol álmodtad azt, hogy keményebb produktum kijövetelekor merevedése van a férfiaknak? Bolond vagy-e?
2022. dec. 16. 22:39
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
ad #25: [link]
2022. dec. 17. 14:45
 27/31 anonim ***** válasza:
89%
attólmég hogy kipróbáltad nem leszel bi de ha tettszett és megismételnéd és vágysz rá akkor leszel bi vagy meleg illetve akkor eddig is az voltál csak nemtudtál róla
2022. dec. 17. 18:44
 28/31 sandrisbp ***** válasza:
100%
Hát, nyilván érdekelt a dolog valamilyen szinten, ha ennyire kíváncsi voltál egy kis italtól :). Örülök, hogy kellemes élmény volt számodra végül, és elélveztél. Most már csak rajtad áll, hogy tovább haladsz-e a megkezdett úton és gyakorló biszex leszel - vagy egyszeri kísérlet marad. De ha jól esett az első alkalom, szerintem kár lenne itt abbahagynod.
2022. dec. 19. 21:31
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

16

Szétröhögtem magam a válaszodon. Köszi. :)

2022. dec. 19. 21:36
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is biszex vagy, egy kivancsi hetero max azt engedi eloszor,hogy leszopjak, de teged egybol megraktak es elvezted. Eld ki magad, mielott komoly kapcsolatod lenne. Keress egy olyan not aki elfogadja, ne tikolozz.
2023. nov. 20. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!