Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero férfiként, néhány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero férfiként, néhány pohár után kiváncsiságból lefeküdtem egy férfival. Én voltam a lány szerepben. De ahogy elkezdte belém rakni, az én dákóm is felállt, és amire végzett velem, én is elsűltem. Együtt mentünk el. Enyhén bi lehetek? 18/f

Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 14:33
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Így legalább megtapasztaltam, hogy mekkora gyönyört okozok a nőknek.
2022. dec. 16. 15:13
 12/31 anonim ***** válasza:
86%
Nyilvan prosztataorgazmust okozol a noknek… hulyegyerek.
2022. dec. 16. 15:17
 13/31 anonim ***** válasza:
91%
Nem az a gond, hogy meleg vagy, hanem az a gond, hogy bolond vagy.
2022. dec. 16. 15:19
 14/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok.
2022. dec. 16. 15:29
 15/31 NTBS ***** válasza:
82%
Te alapból minimum bi vagy. De lehet, hogy inkább homo és nem hetero vagy. Csak eddig elnyomták magadban.
2022. dec. 16. 15:32
 16/31 anonim ***** válasza:
80%

Apukám, te olyan meleg vagy, mint a júliusi napsütés. Sosem voltál te hetero. Aki hetero, akármennyit is iszik, inkább a nőkhöz megy vicceskedni, udvarolni, mert azt hiszi, hogy megszépült és minden nő csak rá vár.

Ha odajönne nyomulni rám egy meleg hapsi, mikor már ittam pár sört, meg néhány féldecit, ott embörhalál lenne.

2022. dec. 16. 15:32
 17/31 anonim ***** válasza:
86%
Felettébb hihetetlennek, mondhatni kamunak tűnik ez a sztori. Mármint az alapján, ahogyan utólag mesélsz róla, amilyen könnyedséggel, ilyesmi. Az a része viszont nagyon is hihető, hogy amikor a passzív srácnak teszik be, hirtelen ő is elkezd merevedni. Ez tökre természetes reakció, ennek ellenére sok passzív maga is meglepődik rajta. Pláne amikor először dugják seggbe egy igazi farokkal, mivel az egészen más érzés, sokkal vastagabb meg intenzívebb, mint bármilyen játékszer meg ujjazás előtte.
2022. dec. 16. 15:45
 18/31 anonim ***** válasza:
84%

Kíváncsiságból...

Apám te aztán tenyleg kívancsi vagy.A farkad be ne rakd egy húsdaralóba!!

2022. dec. 16. 16:25
 19/31 anonim ***** válasza:
82%
Ezt a kamu szart :D vágyakozzál csak a négy fal között. :D
2022. dec. 16. 16:33
 20/31 anonim ***** válasza:
24%
vegyetek be engem is 3-iknak
2022. dec. 16. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!