Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az a lány akinek tetszik egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a lány akinek tetszik egy másik lány mellé az minimum biszexuális?

Figyelt kérdés
Egy hasonló kérdést olvasva jutott eszembe, hogy több lány ismerősöm mondta már hogy xy lánynak milyen jó melle van. Ilyenkor úgy értik ahogy fiúk is? Már mint izgatja őket? Vagy irigység vagy miért ?
2022. dec. 8. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem feltetlen izgatja
2022. dec. 8. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én hetero vagyok, nem izgat a női test, vagy a női test gondolata. Ettől függetlenül látom mi a szép, észreveszem ha egy nő jó nő, ha csinos, ha feszes formás melle vagy feneke van. És van hogy meg is nézem... Nem irigységből, de ami szép az szép.

Ez most ugyanolyan, hogy látok egy táskát ami amúgy nekem nem tetszene mert nem stílusom, de azt el tudom dönteni, hogy szép - e vagy nem :)

31N

2022. dec. 8. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Nem, hetero vagyok, de ettől függetlenül látom ha szép valami
2022. dec. 8. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
Mondhatják bármiért is. Irigységből, tetszésből, szépérzetből, és természetesen szexuális vonzalom gyanánt is. Ez nem feltétlen párosul a biszexualitással. Onnantól kezdve tekinthető annak, ha testi kapcsolatot is ápol az illetővel.
2022. dec. 8. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
A cici az, amit minden nő megnéz a másikon, attól függetlenül, hogy milyen a szexuális orientációja.
2022. dec. 10. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!