Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi történhetett ?
Figyelt kérdés
Találkoztunk ismét egy férfival de most nagyon furcsán viselkedett. Említettem neki hogy megérzem ha valaki biszex vagy meleg és ekkor valamiért elkezdett a párjával takarózni. Amit viszont nem értek az az hogy elkezdte magát dicsérni. Elvileg van egy párja aki helyett neki kell befejezni a dolgokat és ezzel fényezte magát! Majd mélyen a szemembe nézett.
Igazából nem értem mit akar tőlem, mert amióta említettem neki, hogy nincs ki miatt ebben az országban maradni azóta tartja a távolságot vagy nem tudom.. Nekem ez már komplikált kissé😅
2022. dec. 8. 08:43
1/13 anonim válasza:
Én ezt a kérdést nem értem, de szerintem a többség se fogja 😅
2/13 A kérdező kommentje:
Ez az hogy ez már nekem is annyira komplikált hogy máshogy nem tudom megfogalmazni 😅
2022. dec. 8. 08:49
3/13 A kérdező kommentje:
A lényeg az, hogy egyszer flörtölget. Majd eltávolodik!
Meg vegyes jeleket ad! Egyszer a szemembe néz, máskor meg elkapja a tekintetét!
És nem értem mi baja.
2022. dec. 8. 08:52
5/13 anonim válasza:
Már az első mondat értelmetlen. Kivel találkoztatok egy férfival? Anyuddal voltál vásárolni, vagy pasiddal valahol, vagy csajoddal? Vagy éppen haverokkal kocsmában ittatok éppen, amikor flörtölni kezdett veled?
6/13 anonim válasza:
Találkoztál egy férfival. Oké. Te fiú vagy, vagy lány? Randiztatok, vagy haverok vagytok, vagy milyen találkozás volt ez?
7/13 anonim válasza:
Szórakozik veled, semmibe vesz, csak morzsákat dobál. Kell ez neked?
8/13 anonim válasza:
Gondolom nem a magyar nyelv és irodalom tanárod társaságában találkoztál vele, így sajnos azt kell tanácsolnom, legközelebb őt is vidd magaddal, hátha akkor sikerül egy értelmes mondatot összeraknod.
10/13 anonim válasza:
Próbáltam a Google fordítóval magyarra fordítani a kérdésedet. Reménytelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!