Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzést vált ki belőled ha mások előtt le kell vetkőznöd?
Figyelt kérdés
Pl : orvos, öltöző
Izgat, nem érdekel, szégyenlős vagy?
2022. nov. 23. 14:30
11/16 anonim válasza:
A saját nemem előtt nem zavar. Idegen nők vagy lányok előtt azért viszont már kellemetlen, amikor le kell vetkőzni meztelenre. Bár ilyen értelemszerűen azért nem túl gyakran fordul elő, most így kapásból csak maximum orvosi vizsgálatok, illetve a gólyatáborból néhány feladat jut eszembe, amit a fiúknak meztelenül kellett csinálni.
12/16 anonim válasza:
Bennem jó érzést váltott ki amikor suliban jártam,és ha utolsó óra volt a tesi akkor én zuhanyoztam,mert volt idő rá.Azt tudni kell,hogy szüleim elváltak,anya mindent megtett értem,de sokkal szegényesebben éltünk,mint osztálytársaim,nekem nem voltak márkás ruháim,cipőim.Ez némelyik rosszindulatú osztálytársam éreztette is velem.Viszont mint nő nagyon is rendben volt,jobb testem volt bármelyiküknél.Direkt csináltam,hogy előttük vetkőztem meztelenre,nem csavarhattam magam törölközőbe és úgy mentem zuhanyozni,had lássák csak hogy a ruha nem minden. :)Nagy részük nem is mert levetkőzni,ment haza mondván,hogy majd otthon megfürdik.Önbizalmat adott nekem az egész.
13/16 anonim válasza:
Engem nem zavar. Az öltözőben és az orvosnál is nyugodtan levetkőzök. Valahogy ott teljesen természetesnek veszem. Nemek illetően se azonos nemű előtt, se más nemű előtt nem zavar. Mikor a nővér a kórházban, a nővér felhelyezte a katétert, akkor sem a meztelenség zavart.
14/16 anonim válasza:
Izgat nagyon és keresem is az ilyen szituációkat
15/16 anonim válasza:
Orvos előtt még sosem kellett,máshol izgat,annyira,hogy merevedésem lesz.
16/16 anonim válasza:
Nagyon jó érzés. Ezért mentem el aktmodellnek művészeti sulikba, rajzkörökbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!