Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élveztek már a szádba úgy, hogy te nem szeretted volna?
Figyelt kérdés
Kényszerített valaki arra, hogy lenyeljed neki? Ha igen, milyen érzés volt?2022. nov. 23. 04:08
1/16 anonim válasza:
Egyszer egy gruppen alkalommal két srác dugott meg és a végén mindkettő a számba verte !
Akkor ott nem volt apelláta
3/16 anonim válasza:
Igen. Nekem megy a mélytorok, kérte had dugja meg a számat. Hát abból az lett, hogy megfogta a fejem, és megb@szta a torkom. Viszonylag nagy volt neki, lenyomta, öklendeztem. De valószínű annyira élvezte, hogy 10lökés után beleélvezett a torkomba. Hánytam.
4/16 anonim válasza:
Az lenne a szép, ha nem kéne kényszeríteni.
5/16 anonim válasza:
Szeretem a spermát.De egyszer volt hogy az egyik pasinak olyan rossz ízű volt a spermája hogy mikor a számba élvezett, öklendeztem tőle.
Akkor nem akartam lenyelni de láttam rajta mennyire akarja így megtettem.
Majdnem hánytam.
6/16 anonim válasza:
Egy alkalmin egy izmos 20 éves srác közölte hogy a köcsöge vagyok így le kell nyeljem. Féltem… megtettem.
7/16 anonim válasza:
A legelső alkalmam ilyen volt.
Nem kényszerített, csak mondta hogy így lessz.
Én nem igazán tudtam mit akarok és azt sem hogy mire számítsak.
Nem volt rossz, rosszabra késztem.
8/16 anonim válasza:
Nekem is az 1. De kb örültem hogy vkivel lehet…
9/16 anonim válasza:
Nekem ez sose volt kenyszer mindig szívesen nyeltem. Bár egyszer egy partnernek el kellett játszanom mert ez izgatta
10/16 anonim válasza:
Amúgy ez elég szomorú, hogy ilyenek megtörténnek. Az meg még szomorúbb, sokan nem érzik problémásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!