Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Élveztek már a szádba úgy,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élveztek már a szádba úgy, hogy te nem szeretted volna?

Figyelt kérdés
Kényszerített valaki arra, hogy lenyeljed neki? Ha igen, milyen érzés volt?

2022. nov. 23. 04:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Életem második társa első alkalommal!

Azt mondta h nem tudott leállni!

bi uni vagyok,így többszörösen visszakapta

2022. dec. 23. 04:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
6: Király pasi lehetett…
2023. júl. 22. 14:49
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha már a számban van a másik farka, nem kell kényszerítenie, hogy lenyeljem a cuccot. Azért szopok, hogy élvezhessem a sperma ízét, és lenyelhessem.
2023. júl. 23. 08:39
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Sose kényszer Szívesen nyelem
2023. júl. 23. 09:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első ilyen volt. Nem beszéltünk meg semmit, nem számítottam rá. Úgy szopatott, hogy a tarkómon volt a keze. Még nem tudtam milyen amikor egy pasi kózelít ahhoz hogy elmenjen, így teljesen váratlanul ért amikor megpróbálta teljesen ráhúzni a számat, és el sem akart engedni amíg nem végzett. Volt egy kis fuldoklás, meg az ízéért sem voltam oda . Nem mondtam neki semmit de a következő randira nem mentem el. Évek múlva egyszer összefutottunk, és megkérdezte, hogy miért tűntem el. Akkor elmondtam neki. Azt mondta, sajnálja, hogy ezt akkor nem beszéltük meg. Azóta én is ügyesebb lettem, és ha nagy ritkán elmegyek a bizonyos Gellért -hegyi pad mellett, már csak nosztalgiával gondolok a dologra.
2024. aug. 14. 09:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első szopásomnál így történt. Mondtam, hogy nem szeretném a számba kapni. De elvileg olyan jól csináltam, hogy nem bírta megállni, hogy ne oda élvezzen. Akkor nagyon rosszul és megalázottnak éreztem magam. Persze elnézést kért, de engem bántott a dolog. Azóta volt még egy alkalmim, ott már engedtem a számba élvezést és nem éreztem magam kellemetlenül utána.
2024. aug. 17. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!