Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne a helyemben?
Figyelt kérdés
Nemrég keresgéltem partnert a vágyaimhoz, miszerint szeretnék orálisan kielégíteni valakit. Belefutottam az egyik oldalon az egyik kollégámra. Ő írt rám először, de én rájöttem, hogy ő az, de ő nem tudja, hogy én ki vagyok. Neki elmondtam, hogy felismertem, és megnyugtattam, hogy senkinek nem mondom el a szexuális beállítottságát. Már egy ideje húzom, hogy felfedem magam és megtörténjen a dolog, de félek, hogy utána rossz lesz melóba összefutni.2022. nov. 23. 01:04
1/5 anonim válasza:
Illene felfedned ,hogy ki vagy előtte!
2/5 anonim válasza:
Mivel te tudod, engedd meg neki, hogy ő is tudja ki vagy. Plusz valami jó kis kaland is összejöhet akár hosszabb távon is.
3/5 sandrisbp válasza:
én is voltam nagyjából így, csak mi azért nem egy helyen melóztunk, de munkakapcsolat volt eredetileg - és ő ismert rám egy partnerkereső oldalon, amikor képet cseréltünk - ő sajnos csak a farkáról küldött képet... amíg nem tudtam, ő ki, addig nem volt jó érzés. Sőt, nagyon idegesített. De AZTÁN jó lett, mert mindig is bírtam a srácot, bár nem gondoltam, hogy két térfélre játszik, mint ahogy én is... és azt se hittem volna, hogy ekkora van neki :).
4/5 anonim válasza:
Ismered!
Szerintem nem lesz gond melóba sem. Személyesen is fogjátok tudni kezelni, ha testiség is lesz majd köztetek
5/5 anonim válasza:
Volt nekem is munkatársam aki bi volt alig vártuk,hogy ....
Jól lehet elbújni egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!