Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek melyik a jobb?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a jobb? Egy ismerősnek csinálni orálisan vagy inkább olyannak, akit alig ismertek.

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogyha ismerőssel csinálnám, az ciki lenne, mert utána többször összefutunk és kínos érzés lenne, de ha egy idegennek, akkor nem kell azzal foglalkozzak, hogy mit gondol rólam.

2022. nov. 22. 16:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Le is nyelnétek egy idegennek?
2022. nov. 22. 18:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Idegennel ahol meg van a diszkréció az jó de nehéz találni.

Az ismerőssel is jó lehet mert őt legalább ismerem. :)

2022. nov. 22. 21:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Le, persze.
2022. nov. 23. 00:19
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ismerőssel és idegennel is. Mindegyiknél megvolt a kellő diszkréció. Az anyagot természetesen minden alkalommal lenyeltem.
2022. nov. 23. 01:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Inkább egy teljesen idegennel csinálom mint ismerőssel.

Mindig hagytam a szájbaélvezést

2022. nov. 23. 11:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szívesen kipróbálnám egy megbízható idegennel egy kis ismerkedés után!!

Nős kezdő 68-éves férfi.

Régi vágyam teljesülne a kölcsönös orálra végig nyeléssel...!!!

2022. nov. 23. 23:55
 17/20 sandrisbp ***** válasza:
100%

Szerintem olyan ismerőssel, aki tetszik és akit emberileg is kedvelsz, intimebb lehet és talán inkább lesz folytatása. Pláne, ha ő kezdeményez nálad, és nem neked kell megtenned a kockázatos első lépést.

DE a legfontosabb, hogy tetsszen is neked a srác!

2022. nov. 24. 15:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. van olyan ismerős, akinek akár napotna is megtenném. :P

De eddig összesen egyszer csináltam, akkor idegennek.

2023. jan. 16. 15:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"Le is nyelnétek egy idegennek?"

Lenyeltem.

2023. jan. 16. 15:01
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

A privátokra válaszolva:

Elnézést mindenkitől, de a nálam fiatalabbak jönnek be. Nagyon max. 40-ig.

Nem, nem küldök képet a pélómról, és én sem kérek péniszképet.

A degenerált perverz "úgy megduglak, csillagokat látsz", meg "szétkenem az arcodon", és hasonló "ajánlatokra" sem vagyok vevő.

Elvárás egy minimum intelligenciaszint. A "mekkora?", "szopsz?", "bekapod?", "este 8 sex", és hasonló, mélyen filozófikus jelentéstartalmú üzenetekre ezentúl sem fogok válaszolni.

A megcsalást pedig nem preferálom. Szóval házas, foglalt emberek megkeresésére szintén nem fogok válaszolni. Akkor sem, ha "titokban maradna". Ha van valakid, tessék megbeszélni vele, hogy bi vagy, és ha ő elnézi, hogy pasival is legyél, akkor oké. Ha nem, akkor vagy ebből kimaradsz, vagy előtte szakítasz.

2023. jan. 17. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!