Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jobb? Egy ismerősnek csinálni orálisan vagy inkább olyannak, akit alig ismertek.
Idegennel ahol meg van a diszkréció az jó de nehéz találni.
Az ismerőssel is jó lehet mert őt legalább ismerem. :)
Inkább egy teljesen idegennel csinálom mint ismerőssel.
Mindig hagytam a szájbaélvezést
Én nagyon szívesen kipróbálnám egy megbízható idegennel egy kis ismerkedés után!!
Nős kezdő 68-éves férfi.
Régi vágyam teljesülne a kölcsönös orálra végig nyeléssel...!!!
Szerintem olyan ismerőssel, aki tetszik és akit emberileg is kedvelsz, intimebb lehet és talán inkább lesz folytatása. Pláne, ha ő kezdeményez nálad, és nem neked kell megtenned a kockázatos első lépést.
DE a legfontosabb, hogy tetsszen is neked a srác!
Hát.. van olyan ismerős, akinek akár napotna is megtenném. :P
De eddig összesen egyszer csináltam, akkor idegennek.
"Le is nyelnétek egy idegennek?"
Lenyeltem.
A privátokra válaszolva:
Elnézést mindenkitől, de a nálam fiatalabbak jönnek be. Nagyon max. 40-ig.
Nem, nem küldök képet a pélómról, és én sem kérek péniszképet.
A degenerált perverz "úgy megduglak, csillagokat látsz", meg "szétkenem az arcodon", és hasonló "ajánlatokra" sem vagyok vevő.
Elvárás egy minimum intelligenciaszint. A "mekkora?", "szopsz?", "bekapod?", "este 8 sex", és hasonló, mélyen filozófikus jelentéstartalmú üzenetekre ezentúl sem fogok válaszolni.
A megcsalást pedig nem preferálom. Szóval házas, foglalt emberek megkeresésére szintén nem fogok válaszolni. Akkor sem, ha "titokban maradna". Ha van valakid, tessék megbeszélni vele, hogy bi vagy, és ha ő elnézi, hogy pasival is legyél, akkor oké. Ha nem, akkor vagy ebből kimaradsz, vagy előtte szakítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!