Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik alkalom volt az amikor a legtovább, legkegyetlenebbül megcsiklandoztak téged?
1
Arra meg annyit válaszolnál hogy szombaton.
Voltam már párszor kikötözve és úgy csikizve :)
Volt alkalom, amikor 1 órán keresztül, szinte megállás nélkül csikiztek, én pedig ki voltam kötözve X alakban, a szemem és a szám is be volt kötve, tehát esélyem sem volt menekülni :)
Volt olyan is, hogy egy srác a lábaimat kalodába zárta, a lábujjaimat is kikötözte, bekente babaolajjal a talpam és fél órán keresztül fésűvel csikizte. Természetesen a kezeim is ki voltak kötözve, a szemem és a szám szintén be volt kötve :) Ezenkívül volt még egy pár, de ez a 2 volt a legdurvább :D
Nekem 80 perc volt a rekord ameddig csikiztek, ki voltam feszítve egy létrához póló nélkül. A bokáim és a nagylábujjaim össze voltak kötözve, a talpaim pedig be voltak kenve babaolajjal és hajkefével csikizve. :)
Amikor a talpaim voltak csikizve nem a felsőtestem, ruhacsipesz volt rakva a bimbimre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!