Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már biszexualitás?
Figyelt kérdés
Ha izgatna megfogni más farkát, esetleg egymásnak verni. Főleg nagyobb méret érdekelne, mert az enyém átlag. Én arra gondoltam ez csak azért van mert hogy átlag és irigylem a nagyobbat. De azon is törtem a fejem ez már biszexség.2022. nov. 15. 12:50
2/9 anonim válasza:
Szerintem az, de engem is izgat ez.
3/9 anonim válasza:
Szerintem is az, de nincs vele gond. Addig nem tudhatod, hogy tetszik, amíg ki nem próbálod.
4/9 anonim válasza:
Ha ha nem engem is izgat ilyen dolog.😀
6/9 anonim válasza:
Biszex!
De nem tragédia ez!
Én is így jöttem rá.
8/9 anonim válasza:
Biztosan biszex. Én a sajat farkam latvanya es illata miatt ereztem hogy szeretném másét erezni egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!