Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sráccal beszélnél meg első találkozót uszodában, edzőterembe, hogy rögtön lásd a testfelépítését?
Én igazából szívesen el mennék oda első találkozásra egy sráccal, ha ismerkednék.
Vagy egyből föl hívnám magamhoz és akkor tudnánk este egymással is foglalkozni egy kicsit, ha össze ismerkedünk eléggé.
23 éves meleg srác vagyok.
Igen, én már pár alkalommal oda hívtam a leendő partnert.
Fürdés, beszélgetés, ismerkedés, majd közös zuhany. Látsz mindent !
Olyan is volt, hogy már ott helyben történtek dolgok.
Nem tudom, én inkább a hagyományos randik híve vagyok.
Mondjuk jobb szeretem tudni, hogy képes-e késsel, villával enni, mint azt, hogy hogyan néz ki fürdőruhában.
28/F
A 8-as írta le,amit sokan igényelnénk..
Soha senki nem írja le,hogy kulturált viselkedést szeretne a másiktól.Ez azért érdekes látlelete a meleg világnak,de a társadalomnak is.
Mindenféle testi paraméter fontosabb,mint az, hogy egyáltalán milyen ember valaki.
Igen, a hagyományos,élő randi,beszélgetés a fontos,egy gesztus, a mimika sok mindent elárul.De persze idáig el is kell jutni- na itt a bökkenő,hogy ez elől sokan kibújnak.
Sem lakásra,sem uszodába nem hívnék senkit,és nem is mennék.Majd ha elindul egy kapcsolat,akármilyen szinten is.
Tudom, egy lökött maradi pasi vagyok - nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!