Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, szerintetek rögtön biszexualitásra vall, ha valaki szereti a nem férfiasan kinéző férfiakat? Például crossdressereket, vagy olyanokat, akik csak szimplán nem néznek ki túl férfiasan?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 19:15
2/9 anonim válasza:
wow 1-es, 100% hasznossagod van?
3/9 anonim válasza:
82% bár nem tudom ez mennyire mérvadó :D
4/9 anonim válasza:
Azért a kulcsszavak megérnek egy misét
5/9 anonim válasza:
Nekem is bejönnek a nagyon vékonyak.
6/9 anonim válasza:
Inkább utal biszexualitásra, ha a férfiasan kinéző férfiakra is gerjedsz a nők mellett.
7/9 anonim válasza:
Aki a nőies pasikra bukik, az biszex?
8/9 anonim válasza:
Nőként gondoltam. Ha nő nőies pasit szeret, akkor bi lehet?
9/9 anonim válasza:
En inkább a nőiesebb, feminim férfiakat szeretem ettől nem hiszem, hogy biszexualis lennék mivel ferfiakrol van szó attól és farkuk van.
Nőkre egyáltalán nem bukok, ha nővel kellene szexelnem valószínűleg be se nedvesednek egyrészt másrészt undorító lenne számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!