Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ezzel az érzéssel mit lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel az érzéssel mit lehet kezdeni ha egy barátról van szó?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel évekkel ezelőtt ismerkedtem meg, majd tök jó barátok lettünk, sokáig megmaradt a barátság, többször együtt aludtunk egy másik haverunknál.

Az utóbbi időben nem sűrűn beszéltünk de ismét találkoztunk meg beszélgettünk kicsit és úgy érzem kicsit jobban megmozgatott mint kellett volna 😅

Anno sokat beszélgettünk a szexről és neki alap egy lánnyal az anál szex, így most elkezdtem összerakni hogy de jó lenne ha nem csak csajjal elvezné, mert pont az esetem lenne 😄

Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni? Valakinek valami ötlet? 23f

2022. nov. 11. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első, hogy visszaépítitek a barátságot.
2022. nov. 11. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő hetero, akkor hiába szeretnéd vele a szexet. Ezt tudod már, vagy csak részedről van meg a vonzalom?
2022. nov. 11. 13:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Valószínűleg heteró, mert nem tudok az ellenkezőjéről, épp ezért is nehéz rájönnöm mit tudnék ezzel az érzéssel kezdeni

Most azon vagyunk hogy újra normális barátság legyen közöttünk és ne ilyen 1-2 havonta beszélős valami

2022. nov. 11. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hasnonló helyzetben voltam, én is azt hittem hogy heteró. (5 éve votl együtt egy lánnyal) DE Egy piás este után lefeküdt velem. Az 8 éve volt azóta együtt élünk. párkapcsolatban.
2022. nov. 12. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!