Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex férfiak/srácok milyen gyakran van igényetek szexre azonos nemmel?
En 5 éve voltam a felesegem előtt utoljára ferfivel. De lassan kezd nagyon egetove valni az ujitas. En erről beszéltem is vele. Nehéz ügy.
Nyitott de megis egy olyan ajto nyilna ki amit nem ismer. Szóval egyelőre meg varunk.
Egyébként nekem ez nagyon ritka. De időnként muszáj. Es szerintem ha ugy alakulna hogy lenne lehetőség többször is, akár hetente, lehet hogy erdekelne. De at nem tudnek terni az biztos. Ez inkább izgalmas. :)
Igény lenne rá, hogy heti, vagy akár napi szinten szopjak, vagy hagyjam, hogy valaki megdugjon.
De...!
Feleségem van, és nem azért, vagyunk együtt, hogy bármelyikünk megcsalja a másikat, akár a saját nemével is. Épp ezért, kalandozás kizárva.
Nekem csak a farok hiányzik..
Aktív passzív szerep bármi jöhetne..
Csak nincs jelentkező :)
40-es pasi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!