Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok ti egy ilyen helyzetre mit reagálnáltok?
Figyelt kérdés
Tehát ha lenne egy srác akivel találkoztok és még nem volt pasival. Emiatt lehet meggondolná magát miközben csináljátok a dolgot. Gáz lenne?2022. nov. 7. 16:59
2/5 anonim válasza:
Én az első talin így voltam. Azaz leszopott a srác éppen mikor meggondoltam magam. 15 éves voltam. Aztán rá 2 hétre már hagytam mindent sőt meg is dugtam.
3/5 anonim válasza:
Nekem nem gond. Mindenkinek adódhat úgy, hogy valamit nem kíván. Pl. ha végül nem szeretne szopni mégsem, hagynám, hogy kiverje csak, vagy inkább én ajánlanám fel, hogy csinálom neki.
4/5 anonim válasza:
És ha rájön közben, hogy a valóságban mégsem akar szexuálisan semmit sem a férfiaktól?
5/5 anonim válasza:
3-as vagyok. Nekem ez sem jelent problémát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!