Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben az esetben hogyan tovább?
Van egy lány akivel találkozgatok egy ideje de semmi komoly nem alakult még ki, viszont “teljesen véletlenül” szombaton egy buliban megismerkedtem egy sráccal akiről kiderült hogy biszex és jelenleg kapcsolatot keres. Tök jól elbeszélgettünk meg jót buliztunk majd megbeszéltük hogy a héten elmegyünk iszogatni. De most így nem tudom mi legyen a lánnyal mivel kicsit inkább úgy érzem a sráccal tudnék többet elképzelni bár ugye eddig egyszer találkoztunk és lehet össze sem fog jönni semmi sem.
Ti mit gondoltok erről az egészről? Mondjam el a lánynak már most hogy megismertem egy srácot vagy csak akkor ha mellette voksolok és tényleg lenne esély hogy összejöjjünk? Ezt azért is kérdezem mert a lánnyal és a sráccal is el tudnám képzelni hogy pár találkozón belül bármi intim dolog alakuljon (de nem akarok két szék közé ülni 😅) 21f
Ez mennyiben másabb kérdés, mintha 2 csajal találkoztál volna?
Kiválasztod az egyiket, a másikat pattintod. Ennyi.
4: de, teljesen mindegy, hogy valaki miért kefél félre. Nekem semmivel nem vígasztalóbb, ha azért dug félre a csaj, mert a másik pasasnak nagyobb a farka (ez ugye genetika, nem tehetek róla), mintha azért dug félre, mert puncira vágyik (ami ugye genetika, szintén nem tehetek róla).
Csak te vagy annyira hülye, hogy boldoggá tesz, ha a csajod egy másik farokért hagy el, nem egy másik punciért, a többséget mindkettő egyformán kiakasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!