Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ebben az esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebben az esetben hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel találkozgatok egy ideje de semmi komoly nem alakult még ki, viszont “teljesen véletlenül” szombaton egy buliban megismerkedtem egy sráccal akiről kiderült hogy biszex és jelenleg kapcsolatot keres. Tök jól elbeszélgettünk meg jót buliztunk majd megbeszéltük hogy a héten elmegyünk iszogatni. De most így nem tudom mi legyen a lánnyal mivel kicsit inkább úgy érzem a sráccal tudnék többet elképzelni bár ugye eddig egyszer találkoztunk és lehet össze sem fog jönni semmi sem.

Ti mit gondoltok erről az egészről? Mondjam el a lánynak már most hogy megismertem egy srácot vagy csak akkor ha mellette voksolok és tényleg lenne esély hogy összejöjjünk? Ezt azért is kérdezem mert a lánnyal és a sráccal is el tudnám képzelni hogy pár találkozón belül bármi intim dolog alakuljon (de nem akarok két szék közé ülni 😅) 21f

2022. nov. 7. 09:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Ez mennyiben másabb kérdés, mintha 2 csajal találkoztál volna?

Kiválasztod az egyiket, a másikat pattintod. Ennyi.

2022. nov. 7. 09:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés megmutatja amit titkolnak a biszexek! Azt sem tudják merre van az előre! A lány tudja hohy biszex vagy? A lány akar magának biszex férfit? Szerintem hagyd a lányt, jobbat érdemel, mint egy olyat, aki mellette a nő mellett farokra is fog vágyni.
2022. nov. 7. 10:34
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
2: jaja, ez csak a biszexekkel fordul elő. Mert nincs tele a GYK olyan kérdésekkel, hogy két pasival vagy csajjal ranzitam, melyiket válasszam?
2022. nov. 7. 11:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy hogy azért hagy-e el valaki, mert talált nálad kedvesebbet, vagy pedig amiatt hogy nincs farkad!
2022. nov. 7. 11:25
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

4: de, teljesen mindegy, hogy valaki miért kefél félre. Nekem semmivel nem vígasztalóbb, ha azért dug félre a csaj, mert a másik pasasnak nagyobb a farka (ez ugye genetika, nem tehetek róla), mintha azért dug félre, mert puncira vágyik (ami ugye genetika, szintén nem tehetek róla).

Csak te vagy annyira hülye, hogy boldoggá tesz, ha a csajod egy másik farokért hagy el, nem egy másik punciért, a többséget mindkettő egyformán kiakasztja.

2022. nov. 7. 11:27
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
hát eddig semmi igazán komoly nem alakult ki a csajjal. akkor már biztos hogy nem ő a lelki társad. mikor a másikkal már most jobban izgat. mond meg a csajnak, hogy nem akarsz komojat, és legyen laza kapcsolat. ez így fer vele és veled szembe is.
2022. nov. 7. 12:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi az hogy a csaj vegye lazán? Ha punci kell a csávónak időnként akkor csak úgy lazán hagyja ezt?
2022. nov. 7. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
#7 ez a 6-nak szól? mondja meg a csajnak hogy nem akar vele komolyat, és a csaj eltudja dönteni, hogy kidobja vagy beéri-e laza kapcsolatal is. mi ezzel a bajod? a csaj dönthet, a pasi korrekt mert amint rájön hogy ez nem életre szoló kapcsolat szól róla.
2022. nov. 7. 12:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Laza kapcsolatot ajánlani egy nőnek az sértés. Nem is kicsi. Qrváknak prostiknak jó a laza. Pénzért.
2022. nov. 7. 12:44
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
tényleg sértés? nem gondoltam annak, bár nem volt még túl sok kapcsolatom. de ki is dobhatja. ha meg mondja hogy nála nem alakult ki komoly kötödés, de nagyon kedveli, és szívesen találkozgat vele, ha ő is vevő rá. ebben mi a sértés? ha csak simán kidobja, megkérdezi miért, és ugyan az a beszélgetés lezajlik amit én ajánlottam.
2022. nov. 7. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!