Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi srácok, ti megnéznétek videohivásban, ahogy egy srác elmegy?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik még nem voltak pasival, de valahol izgatja őket, és megnéznék :D2022. nov. 2. 23:28
11/36 anonim válasza:
Biztos érdekes lehet, de ha már lenne választási lehetőség élőbrn jpbban megnézném hohy veri ki. 😁
12/36 anonim válasza:
Simán, videón is, élőben is. Nem voltam soha pasival.
13/36 anonim válasza:
Szerintem élőben ez is jobb lehet.
Szóval videóhívásban nem igazán érdekelne
14/36 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten izgi lehet, főleg ha jól néznki az illető
15/36 anonim válasza:
Igen. Szeretem látni ahogy élvezi ki a geccijét
16/36 anonim válasza:
"Kit érdekel, ahogy egy kanos majom veri a fazsát a gép előtt?"
Válaszom!!
2/15 köszönjük a válaszod, de nem kérünk a trolkodásodból!!!!!!!
18/36 anonim válasza:
Igen, Snapen néha keresek rá partnert :)
19/36 anonim válasza:
Igen. De nyögjon nagyot és lássam ahogy spriccel. Irányítom is ha kell.
20/36 anonim válasza:
igen megneznem :) meg sosem lattam magamon kivül mas sracot ahogy elelvez :) biztos izgi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!